Melike0607 bendiyebiriii endişenizi anlıyorum lakin yanlış bi düşünce benim kızım gününde doğmuştu ve doğduktan 20 gün sonra enfeksiyondan küvete girdi bu işler belli olmuyor malesef doktorlar zaten önemli bi durum olmadığında mutlaka 38 bekliyorlar demekki senı alması gerekiyor ve karnınındski bebeğin riski var oysa suan doğsa hiç sıkıntısız olacak belkide bu şekilde düşün
bendiyebiriii Melike0607 O kadar haklısınız ki. Diyecek bir şeyim yok. Her zaman diyorum her şerde bir hayır vardır falan diye ama konu evlat olunca çok başkaymış ya. Annelik gerçek bir delilik
Minikkoalam13 bendiyebiriii tabikii çalıştığımız yerler bizi etkileyebiliyor çok normal bende hep öyleydim başından beri dua edelim birbirimize başka çaremiz yok iyi düşünelim ki güzel olsun hersey hayırlısıyla ❤️🤲🏻
bendiyebiriii Minikkoalam13 ah etmem mi ederim tabiki. Hatta yarın doğumda endişeden bayılmazsam hepinize dua ederim inşallah kızlaar
Melike0607 bendiyebiriii öyle evet bu bebegimdede şu fazlalığı var hep hamileliğim kanamalı geçti 4 aya kadar zaten sonrasında su fazla sonrasında erken doğum riski su bu derken 37+3 olduk bugün her an suyum gelebilirmiş doktor bekletmeyecek tam 38 de alalım 37 den sonra sıkıntıyı atlatırız demişti nasip 37+3 olduk 6 Nisan gün aldık
Minikkoalam13 bendiyebiriii sakın öyle düşünme Allah korusun dersen çekebilirsin iyi olacak de hayırlıısyla korkularımızın olması cok normal doğar küveze girmez sonradan sarılık olur girer neler neler gördüm o yüzden sakinliğinizi koruyun hersey nasip
Mine3456 Merhabalar kızlar ya bende 28+2 günlüğüm devlet hastanesinde sezaryana kaç haftalık alıyorlar bilginiz varmı şimdiden teşekkürler
Mine3456 Bide hiç sağ taraf rahim bölgesinde kan birikip şişkinlik olanıniz oldumu çok korkuyorum bu yüzden
Mine3456 Üçüncu gebeliğim ikincisi sezaryan oldu 39 haftalıken kalbi durdu diye ama çok şükür sağ Salim aldım kucağıma buda sezeryan olucak ama işte net kaç haftalık alıyor devlet hastanesi
mercan88 Mrvbnbg2208 benimde 2021 de doktorum 1 cm açık var diyerek riske atmayalım dedi ve 37.5 de 3 üncü sezeryanimi oldum şuan 30.4 deyim 4uncu sezeryanim olucak hayırlısıyla bunu da atlatsak inşallah
bendiyebiriii Melike0607 inşallah sağlıklıca doğurursunuz ne diyeyim. Rabbim korktuklarımıza uğratmasın