Selmanur10 beyzacmvrc Yok canım baslamadi ama krem kullanıyorum ben de her gün değil aklıma geldikçe 🙃 umarım çok kötü olmaz sonradan
beyzacmvrc Selmanur10 düzenli kullan valla bende aklıma geldikçe suruyodum her gün düzenli değildi başlamış bende
Seval2468 Kubrasengul12 19 haftalık 57 ile başladım şuan 55 kiloyum. İlk oğlumda da 55 ile hamile kalıp 61 ile doğuma girmiştim
Faymer1 Kubrasengul12 yeni hamile olduğumu öğrendim 100 kiloyum😰😔Doğuma kadar kaç kilo olurum bilmiyorum 😔hamileyken nasıl zayıflanır
yagmur50 beyzacmvrc çatlaklarım var maalesef ben zeytinyağı sürüyordum doktoruma sorarak sür ama yeterli olmaz dedi dediği çıktı ama bence bu çatlama olayı genetik benim annemde de ablam da da çatlama olmuş o yüzden ekstra birşey yapmadım ne yapayım sağlıklı olsunda bebeğim varsın çatlayayım 😅
beyzacmvrc yagmur50 bende bazen hindistan cevizi yağı bazen sebamed çatlak kremi bazen zeytinyağı aklıma ne gelirse ne zaman gelirse Düzenli kullanmayınca catladim erken gibi geldi ya 🙄 neyse sağlıklı olsun da bebisler🌼
yagmur50 beyzacmvrc yanii kaçıncı haftada çatladım bilmiyorum bianda da çatlamış olabirim bayağıda şey kullanmışsınız dediğim gibi belki sizinde genetik o yüzden ne kullanırsanız yaramıyor bazen maalesef çok duydum çünkü 🤢
beyzacmvrc yagmur50 evet olabilir ya düzenli kullanmadım hıc işte ne zaman aklıma gelirse Dikkat etmedim onunda etkisi vardir
Mummumlilo 16+1 1 buçuk kilo aldım 64 tüm 65,5 oldum yediğime çok dikkat ediyorum gereksiz kilo aldırıcı şeyler yememeye çalışıyorum umarım böyle gram gram alırım kiloyı😅