Kubrasengul12 26+3 56 kiloyla hamile kaldım şuan 66 olmuşum doguralim vericez inşallah kiloları ben böyle morel veriyorum kendime 😅😅
beyzacmvrc Kubrasengul12 29+1 9 kg aldim 57 idim 66 oldum Tartıda bu gece 67 çıktım ama bugün aşırı yedim ve tuvalete çıkamıyorum kaç gündür o yüzden 66 sayıyorum kendimi😂😂
nurr0101 Kubrasengul12 22+3 üz ilk kontrolde 53 idim. 7 haftalikken gitmiştim ilk kontrole. Şuan 63 kiloyum 🤣 sadece gülüp geçiyorum bebeğim sağlıklı olsun kilo verilir de alınır da inşallah
Kubrasengul12 beyzacmvrc 😅😅bol bol su iç benimde öyle oluyor su içince çıkıyorum duzelicez inşallah (doğumdan sonra)😉
beyzacmvrc Kubrasengul12 çok içiyorum ya en az 2-3 litre ise yaramıyor bende 🙄 bazen üst üste kaç gün düzenli çıkıyorum Bazen böyle oluyor aşırı şişkinlik rahatsızlık oluyor patlayacak gibi oluyorum artık bazen
yagmur50 beyzacmvrc evet gebelik şekerim var kii normalde suyun yanından geçsem yarıyordu 😅 radyoloji doktoru ve çevremdekiler dahil sen çok kilo alırsın bünyen müsait diyorlardı şuan herkes şokta 🤭
Merveomrum 39+5 oldum 49 kilo ile hamile kaldım ilk hamileligim bide şuan 85 kiloyum 😂😂 nasıl vericem geri hiç bilmiyorum , oğluşum da 3500 kg
beyzacmvrc yagmur50 maşallah ya iyi iyi ne güzel 😂 bende 29+1 9 10 kg aldim Bakalım kaçı gorucez doğuma kadar 🙄
yagmur50 beyzacmvrc doğumdan sonra verirsin inşallah emin ol kilo alanlar daha çabuk veriyor benim göbeğim gidecek mi bende onu merak ediyorum 🤢
Canimucizem Kubrasengul12 13 haftalık olduk bugün sabah tartıldım tekrardan kilo vermişim 68 ile hamile kaldım 69 olmuştum sonra tekrar 68e indim bugün 67e düşmüşüm doktorum kilo vermeni istemiyorum demişti bulantılarım kesildi tamamen iki haftadır hiç bulantım olmuyor ama iştahım hiç yok sadece yemek için yiyorum bebek için yiyorum ama şeker nedeni ile çok sıkı bir diyet yapıyorum mecburen çok düzenli sağlıklı beslendiğim için sanırım
beyzacmvrc yagmur50 gider gider inşaallah 💓 çatlakların ne durumda bu arada catladiysan kaçıncı haftada başladı 29+1 im ya birkaç gündür fark ettim bende başlamış artık. Ama salaklik ettim her gün düzenli nemlendirmeyi unuttum 😒
Haleblbn 23+3 62 kg ile kaldım galiba ilk muayenede öyle denildi şuan 69um. Bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir 🙏🏻
yagmur50 beyzacmvrc çatlaklarım var maalesef ben zeytinyağı sürüyordum doktoruma sorarak sür ama yeterli olmaz dedi dediği çıktı ama bence bu çatlama olayı genetik benim annemde de ablam da da çatlama olmuş o yüzden ekstra birşey yapmadım ne yapayım sağlıklı olsunda bebeğim varsın çatlayayım 😅
Selmanur10 beyzacmvrc Yok canım baslamadi ama krem kullanıyorum ben de her gün değil aklıma geldikçe 🙃 umarım çok kötü olmaz sonradan