Deletedmom_85 125-128 ekran arası tüm sosyal platformlara giren, exxen, Netflix, Amazon, YouTube vs TV önerisi istiyorum. Çok uç bir şey almayı düşünmüyorum. Önerilerinizi bekliyore
Sulte Deletedmom_85 regal vestel alma ne aliyosan al 😀uygun fiuatli evet ama cok donuyo ve cabuk bozuluyo
Kubracigimm Deletedmom_85 Bizim televizyonumuz bu. 2020 yılında almıştık çok memnunuz. Platformlara girebiliyor. Aynı zamanda android özelliği de var ve içine istediğimiz uygulamayı indirebiliyoruz. Ambilight özelliği sayesinde de ortam sürekli sinema gibi oluyor. Ekrandaki renklere göre arkasından ışık çıkarıyor. Bu özelliği ya izlemeden de kullanabiliyoruz. 
nilsmomy Deletedmom_85 Kesinlikle LG öneririm. Bizim 55 inç tam model ismi bilmiyorum ama görüntü kalitesi vs çok memnunuz. Tv de LG üzmez sizi
Kubracigimm Deletedmom_85 bende fiyatını görmek için baktım ama başka modeller çıktı. Amazon’dan almıştık bizde o zaman. Ama ses ve görüntü kalitesi gerçekten çok güzel. Oyun oynuyoruz , sürekli film izliyoruz baya verimli kullanıyoruz biz.
Sulte Deletedmom_85 philips alabilirsin cok memnunum hersey var icinde ilk tv regaldi benim ekran gitti yaptirmasi 3 bin dediler 2 sene olcak nerdeyse philipsi 4600 e almistim media markttan suan ne kadar bilmiyorm ama cok memnunum youtube kids falan da var
Deletedmom_85 Kubracigimm Sulte Kızlar bu philipsin 116 cm olanı almak istiyorum. Exxen falan bu modele de indirebiliyor muhuz acaba? İstediğimiz uygulamaları yükleyebilir miyiz yani model farklı ama
Deletedmom_85 Sulte Kubracigimm Kızlar ben Philips TV aldım. Bugünden beri deli etti bizi Türksat uydusunu bulmuyor. Kanalları ayarlayamadık. Geldiğinden beri onla uğraşıyorz. Sizde de böyle bir sorun oldu mu?
Aysegul0-0 Toshiba almıştm ben evlenince A101 den 2019 yılında netfilix prime youtobe excen hepsi mevcut çok memnun kaldm çok şükür inş sende istedigini bulursun🌺
Kubracigimm Deletedmom_85 bazı platformlar televizyonun kendisinde direk olarak oluyor. Ama androidse her uygulamayı platformu indirebilirsiniz zaten. Bizimkinde Netflix var direk kumandasında da Netflix tuşu var. Ama diğer platformları da kullanabiliyoruz.
Sulte Deletedmom_85 Deletedmom_85 uygulama yukleniyo bildigim kadariyla yani bi aciklamalarini okuyun olmadi magazadan gorup inceleyip kara verin netten alin
Kubracigimm Deletedmom_85 kumandadan sources tuşuna basınca uydu izle olarak çıkması lazım. Eğer o da olmuyorsa fabrika ayarlarından sıfırlayıp tekrar kanal kurulması gerekiyor. Bizde problem olmamıştı ama eşime sordum bunları söyledi. İnşallah olur 🙏
Sulte Deletedmom_85 canim servis gelmesi lazim kurmaya ki tv garsntiye girsin siz kurarsaniz garantiye girmez ama youtube de var videosu philips tv kurma yaz muhakkak biseyi yanlis giriyosundhr
Deletedmom_85 Kubracigimm herşeyi denedik kuzum olmuyor ya kaç kere sıfırladık baştan yaptık. Sinyal almıyor uydudan yarın bi müşteri hizmetlerini Arıcam bakalım. Belki sistemseldir Başka türlü çözülüyodur diye size sormak istedim teşekkür ederim canım 🌸
Kubracigimm Deletedmom_85 rica ederim ☺️ Bir an önce çözülür umarım bizde hiç öyle olmamıştı neden olmuştur bilemedim de açıkçası. Güle güle kullanın 🙏
3babymom Deletedmom_85 bizimki Philips Ambilight LED ışıklar ince ekran vey dediğiniz herşey var tavsiye ederm ekran da çok net bizimki 140 ekran