- Düzenlendi
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Maşallah size🙏hep bi yanılgı var ya normal yaparsan daha çok gider veya daha hızlı gider sezeryanda kalır zor gider o kadar çok yanlış söylemler var ki🙆♀️Teşekkür ederim cevap için🤍
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Maşallah size🙏hep bi yanılgı var ya normal yaparsan daha çok gider veya daha hızlı gider sezeryanda kalır zor gider o kadar çok yanlış söylemler var ki🙆♀️Teşekkür ederim cevap için🤍
Jelibon16 rica ederim, sağlıkla gelsin bebişler🫶🏻
Ben cok tatlis oldumm 71kiloyum ama hicbir kilomu vermek istemiyorum mumkun mu acaba 55kiloyla hamile kaldim safinaz gibiydim
Honeymom17 bende 55 kiloydum hamile kalmadan önce,hamile kaldığımda iştahım inanılmaz arttı ve daha ilk ayda 4 kilo aldım,şu an 73 kiloyum doğuma 47 gün kaldı🫣
defneemom sezeryan oluncada gobek gidiyomu
Honeymom17
en son cektigim hamilelik fotom digerinide az once cektim sezeryan oldum☺️
defneemom kiz ben o kadar zayiftim ki yuksel bel pant. Giyince karnim icine gomuk gibi igrenc durdu hayatim boyunca o yuzden biraz gobus kalsin istiyorum😅😅😅
Honeymom17 askim senin istek biraz farkli😂😂 kalir insallah biraz gobusun o zaman😂
defneemom 😅😅😅😅yillarca kilo almak icin doktora gittim hicbir doktorun beceremedigini oglusum becerdi😅❤️
Betulcak benim adımda betül memnun oldum🤍aynen ya kilo vermek ne demek ben daha az yesem bile gitmiyo asla🤭 ya sağlık açısından çok şükür sıkıntı yok da ne kdr kilo o kdr ağırlık yavaşlık,ben 39 yaşındayım ve hayatımda 57 kilonun üstüne çıkmadım bu yüzden hiç alışık değilim 🙄Ama bebişler için değer mi değer🙏
Jelibon16 9 ay boyunca 12 kilo aldım 12 kilo verdim 1 ay olmadan sonra süt yapsın diye yemekten 3 kilo geri aldım 😂
Ucuza_insanlik_dersi_verilir peki görüntünüz nasıldı yani kilo verilince eski görüntü oluyor mu