Süreçte nasıl gidiyor kilolar
Kaç kilo aldınız doğumdan sonra kaç kilo gitti🫣
Jelibon16 9 kilo aldım, doğumdan 1 hafta sonra 10kilo verdim. Hayat düzenim değişti çünkü; uyku yok, yemek desen öyle, bi de enerjik olman lazım bebek için.. hızlıca gitti işte
Ucuza_insanlik_dersi_verilir süperr çok almamışsınız zaten,doğum sezeryan mı normal miydi?
Jelibon16 sezaryen oldu canım
- Düzenlendi
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Maşallah size🙏hep bi yanılgı var ya normal yaparsan daha çok gider veya daha hızlı gider sezeryanda kalır zor gider o kadar çok yanlış söylemler var ki🙆♀️Teşekkür ederim cevap için🤍
Jelibon16 rica ederim, sağlıkla gelsin bebişler🫶🏻
Ben cok tatlis oldumm 71kiloyum ama hicbir kilomu vermek istemiyorum mumkun mu acaba 55kiloyla hamile kaldim safinaz gibiydim
- Düzenlendi
Honeymom17 bende 55 kiloydum hamile kalmadan önce,hamile kaldığımda iştahım inanılmaz arttı ve daha ilk ayda 4 kilo aldım,şu an 73 kiloyum doğuma 47 gün kaldı🫣
defneemom sezeryan oluncada gobek gidiyomu
Honeymom17
en son cektigim hamilelik fotom digerinide az once cektim sezeryan oldum☺️
defneemom kiz ben o kadar zayiftim ki yuksel bel pant. Giyince karnim icine gomuk gibi igrenc durdu hayatim boyunca o yuzden biraz gobus kalsin istiyorum😅😅😅
Honeymom17 askim senin istek biraz farkli😂😂 kalir insallah biraz gobusun o zaman😂
defneemom 😅😅😅😅yillarca kilo almak icin doktora gittim hicbir doktorun beceremedigini oglusum becerdi😅❤️