Reyhanaslan Hjilhn ben o zaman yarın itibari ile kilo vermeye başlıyorum bu yaşta kilo almak istemem not : yaş 22 😃😃
Mervegvn123 Reyhanaslan ahh canım 24 yasındayım en kılolu donemımde 89 ile gebe kaldım 99 um suan aglıcaaaam yiyorum 100ü görüyorum üç haneleri görüyorum diye aglayıp salataya saldırıyorum 99 oluyorum sonra yine yıyorum bu döngüden cıkamadım bır haftadır
Mervegvn123 Reyhanaslan bu arada kılo verebılıyormuyuz soruna kayıtsız kalmıyım bebek ıcın gunluk alman gereken kalorıyı bır kase yogurt olarak değerlendir o haftalarda fazlası senın kıloların oluyor cnm oyuzden saglıklı beslen bol bol ye zaten gıder kılon
Hjilhn Mervegvn123 1 bardak süt 1 kase yogurt kuruyemiş ve günlük bi ögün tavıj balık et yenılmeli bunlarda ölçülü oldukca kılo aldırmaz ama viz abartıyoruz
Hjilhn Mervegvn123 ben zatenn 60 kıloyla gebe kaldım yanı standartlarımın üstünde hamıle kalınca mecburen vermem lazım
Mervegvn123 Hjilhn 60 benım için hayal bence kılonuz gayet guzel ben 60 kılo olsam mankenim diye gezerim ortalıkta 😀
Mervegvn123 Hjilhn benım ılk canımın çektiği sey pogacaydı ogun bugundur hamur işine zaafım var 10 kılo aldıysam sebebı pıde ıle pogaca
BEAUTY28 Reyhanaslan bu 2.geveligimde nedense asiriiii kilo aliyorunmmm62 kaldim 25 haftftlgz 71..kq :(((( Ilk geveligmde ama hic jendim kilo alnadim 62kaldim68 dogurdm cocuk 4kq
Hjilhn Mervegvn123 valla ben kılodan nefret edıoyorum ama bi o kadarda bpgazıma düşkünüm nasııl yaapacam bilmiyorum ama zayıf gebelere özeniyorum
Mervegvn123 Hjilhn tabıkı dıkkat et herkezın ideal kılosu ve vucudun alıskın oldugu belli aralıklar var ama bu haftalarda dıkkat edersen ileride rahat edersin unutma kıloyuda cok stres yapma benı getir aklına nelerı var ben neyım ki de kendıne 😀