Reyhanaslan Arkadaşlar 16+2 den selamlar başlangıçta 60 kilo ile başladım 64 kilo olmuşum sizce bu haftalık olana kadar kilo almamak mi gerekiyor
Hjilhn Reyhanaslan ay bende 7+2 olsum ama 3 kılo aldım pskolıjıkmen yiyorum midem bulandıkca bişeyler atıyorum
Mervegvn123 Reyhanaslan canım 25e kadar edebildiğiniz kadar dikkat edin sonrasında daha zor oluyor az ve sık yemege çalısın ben panda gibi oldum ben ettim siz etmeyin 🥲
Mervegvn123 Hjilhn biraz fazla almışsın canım suan bebek kandan beslenıyor senın ek bı kalorı almana gerek yok özellikle ılk 3 ay kılo almadan devam edersen sonrakı aylar rahat edersın
Reyhanaslan Hjilhn bende aynısı canım canım sıkıldıkça yiyorum sanırım evde olmakta sürekli psikolojik olarak etkiliyor olabilir
Mervegvn123 Reyhanaslan ılk aylar aşerme oluyor son aylar sen ve miden büyüyor istemsiz acıkma oluyor tarafını seç 😀
Hjilhn Reyhanaslan yqrıb itibariyla karbonhidratı kesıcem bu sürecte saglıklı beslenerek kılo vereyım bi 4 kılo rn azından
Mervegvn123 Reyhanaslan Hjilhn Yani şöyle örnekliyim kızlar bende 33+4 üm 10 kılo aldım tam sızden eksık yanım yokda doktorum dediki gebelik boyunca toplam 12 kıloya kadar okeyiz dogumdan sonra 12 kılo gidecektir bir şekilde ama onun üstünde aldıgınız kılolar sizinle yola devam edecek ona göre değerlendirin ilk haftalarınızı
Mervegvn123 Yurdanurrr benım arkadasım 35 kılo aldı zor oldu ama verılıyor bebiş ve sen sağlıklıysan sefan olsun canım napalım
Sevgi01 16 haftalığım bende 2 kilo aldm ama aşırı yiyorum salı kontrol var bakalım ne kadar alem bu ay
Hjilhn Mervegvn123 ben zatenn 60 kıloyla gebe kaldım yanı standartlarımın üstünde hamıle kalınca mecburen vermem lazım
sedamasal06 Mervegvn123 ben ilk geceliğimde tam 25 kg aldım. Yedigim ilaçların şişliğıde cabası kendimi tanıyamıyodum bebeğim bir buçuk yaşına geldiğinde doğumdan sonra toplam 35 kilo vermiş haldeydim. Kendinizi Şartlamayin strest yapmayın ama çokta salmayin 😂
Mervegvn123 Reyhanaslan bu arada kılo verebılıyormuyuz soruna kayıtsız kalmıyım bebek ıcın gunluk alman gereken kalorıyı bır kase yogurt olarak değerlendir o haftalarda fazlası senın kıloların oluyor cnm oyuzden saglıklı beslen bol bol ye zaten gıder kılon
Reyhanaslan Hjilhn ben o zaman yarın itibari ile kilo vermeye başlıyorum bu yaşta kilo almak istemem not : yaş 22 😃😃
Simemce Ben de 18+4deyim 2 kilo aldım. Aslında sık da yiyorum ama sanırım az az yediğim için çok almadım. Bir de kilo verebiliriz. 12. ayımda diyetisyene başvurdum 3 kilo verip sonrasında almamaya çalışıyorum. Yeterince beslenince problem bir durum olmuyor