Zumzugukodummuzzingillatirim nilsmomy aşkım Pasinler sanırım ama kalan arsalar her yerden parça parça kalmış hatta yarısına devlet el koymuş daha önce mezarlık yaptığı için mezarlıklardan biri bizim mesela dkddk
nilsmomy Zumzugukodummuzzingillatirim kiz senin kayinbabanla akraba cikcaz simdi bak bende pasinler shdjdnd
Zumzugukodummuzzingillatirim nilsmomy ayy jsjsjsj aşkım benim kayın babam ve fettullah amca üvey kuzen bunu biliyor muydun dkdldld hatta aslında bu adam yıllar önce öldü ve erzurum kabul etmedi kdkdkdk
nilsmomy Zumzugukodummuzzingillatirim agshahdjsjfjd ya ahahshahsha onun koylusudur o zaman merkez degil demek neyse akraba degil hemşeiymişizhdjfnfnf
Zumzugukodummuzzingillatirim nilsmomy aşkım üvey kuzen öz değil, ama sakarya soyadları sor belki tanırlar
nilsmomy Zumzugukodummuzzingillatirim sorayım anneme ben tanımıyorum kimseyi pasinlerden annemler cocukken gelmisler erzurum merkeze 😂 ama sorcam bebişim
Zumzugukodummuzzingillatirim nilsmomy aşkım benim koca hiç görmemiş dödldld bi gün kar tatiline gideriz artık dedik bakalım dkdldmöd