Zumzugukodummuzzingillatirim Nnanaa ahahsjekekd ben napayım herşeyden bir gıdım damlatmışlar elimde öyle bide evlendim Erzurum’a gitti kütük falan dkdldmd bilmiyorum benimle aynı isim ve foti deymiş bu yüzden orda Official Zumzukwoman Oldum kdkrldlf
nilsmomy Zumzugukodummuzzingillatirim kiz senin koca benim memleketlim mi sen bizim gelinimizsin demek bsjfjfnf
Zumzugukodummuzzingillatirim Nnanaa sadece anadolu değil aşkım ben ırklar birliğiyim dünya üzerinde ki tüm ırklar var şaman var Ermeni var afşar türkü var göçebe var dıdısının dıdısı çıkıyo abidik gubidik duyulmamış bir yer Nikaragua falan dldldldl
Zumzugukodummuzzingillatirim Nnanaa elimde Kars izmir erzurum faşan karışık kdkdmdkd diyoki en azından ben türkiye için kalıyorum
Nazarboncugu Bence kapanmasin anneler burda birbiriyle konuşup birbirimize Yardımcı oluyoruz değişik şeyler öğreniyoruz çok güzel bence forum bilgilenmek içinde harika bence 😇
Nnanaa Zumzugukodummuzzingillatirim bebene nasıl anlatıcaksın bunları haritayla mı jsjsjs bak annemm burdann burayyaa 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim nilsmomy aşko Erzurum’un yarısı kayınbabama miras kaldı dkdldld erzurum bizim artık dkdkdkr
Zumzugukodummuzzingillatirim nilsmomy aşkım Pasinler sanırım ama kalan arsalar her yerden parça parça kalmış hatta yarısına devlet el koymuş daha önce mezarlık yaptığı için mezarlıklardan biri bizim mesela dkddk