Bebiskosuu tabiki Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumu ama dediğim gibi öyle cins biri de değil hatta çok tatlı bir insandır evde bir durum gelisinve bekletmiyor hastaneye hemen geçiyorlar diyorum ya orda bir doktordan da bahsediyor mesela o doktor ile hala beraberler o sebeble ben o yazıyı gördüğümde hamile değildim anlamıştı yazdığımdan o söyledi o postta yok toplantim var acelem var tarzida yazı yazılmışti yok kocası ikna olmuş evde doğuma vs gibisinden benim olduğum şehirde İzmit’te bir gebeye gelmişti kadın hep dogaldan yanaymis çocuğunu hastaneye vs de çok götüren biri değilmis ikinci çocuğunu evde kendisi istemiş çokta güzel doğumu olmuş kadının kendi yorumu dahi vardı görmüştüm çok hoşuma gitti ama benim eşim cins bu konuda cavidenin özellikle bildiği doktorla doğum yapmak istedim eşim buranın suyumu çıktı diye bırakmıyor erkekler kadınlardan biraz daha farklı evde doğumu bile desteklemezler eşler benim eşimde dediğimde hayır dedi her ikisine de hayır dedi o ayrı mesele ama dua ediyorum anneme iftara giderken inşallah yolda tetiklenirde direk cavide ile doğuma girerim 😍😂