Bet1 Bluewhite çok normal canım daha haftan küçük doğuma gkadar pozisyondan pozisyona geçiyorlar. 25. Hafta makat geliş benimki şu an. İlki makat geliş olduğu için sezeryandi donmemisti
meva_asil_moms Bluewhite 29. Hafta da dogum pozisyonunu almıştı. Şimdi 32+6 kızım da sezaryen olduğu için oğlumda sezaryen olacak
Bet1 Bluewhite tabi ki donmeyebilir ben bir sürü hareket denedim YouTube da vardı videolar dönmedi yani. Bazı kişilerde doğum sancisiyla bile dönebiliyor. Doğuma alınmadan doktora da söyledim bazı doktorlar çevirebiliyor yapabilirseniz yapın diye olmaz öyle riskli dedi. Ama doğuma alınmadan son saniye bile baktılar dönmüş mu diye donmedigini görünce sezeryana aldılar hemen
meva_asil_moms Bluewhite herkesin bünyesi,acı eşigı farklı kolay desem olmaz zor desem yine olmaz o yüzden sonuçta oda bir ameliyat zorlu süreçler elbet oluyor ,ben yatmadım sezaryen den sonra gece hep yürüyüş yaptım ev de de yatmadım
Bet1 Bluewhite bence değil ben hiç sezeryan düşünmüyordum ama benim biraz ağrı esigim çok yüksek o yüzden zorlanmadım. İlk gün hemen kalktım ve o 3. Gün eve geçtiğimde de evde yalnız baktım bebeğime bı sorun yaşamadım hiç bütün işleri kendim hallettim. Yeter ki sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalim gerisi kolay bence
bettyx Bluewhite benim bebişi görseniz ters yatıyor ve arkası dönük normal yani canım benimde 21 haftalık 😂
1minik1anne Bluewhite sanırım belli bir süreye kadar dönmeyince gün veriyorlar beikfe ilk gebeligim hiç bilmiyorum
Lur-2006 Bluewhite benim de bebeklerim sirti dönük duruyor doktorum öyle mutlular demek ki dedi. Detaylım vardı geçen hafta döndüremedik 😀 korkmayın herşey yolunda dediyse doktorunuz herşey yolundadır 🌸 Bluewhite