Bluewhite 19+4 haftadan merhabalar dun doktorumuz bebegim bas asagı donmesi gerekirken bası yukarda duruyor ve arakasi donuk 🤦🤦🤦 sizinki ne durumda
BernaOmer Bluewhite 17 haftalık olduk 14. haftamızda bacak arasını kapatmış dedi doktorum çok merak ediyoruz
Kadersv21 Bluewhite doktorunuz çok erken söylemiş ben ,25 haftamda gittim aynı sizinki gibiydi doktor bı sorun olmadığını söyledi
antk_05 Bluewhite daha çok erken sizin için kaç kere döner ilerleyen haftalara kadar benimde 27. Haftada başı yukarıdaydı dün gittim kontrole 33. Haftamdayım baş aşağı pozisyonda
tugcee0 Bluewhite benimde o şekildeydi başı yukarıda yüzü de makata bakıyordu hafta ilerledikçe düzeldi şimdi doğum pozisyonunda bende çok takılmıştım ama takma kafana canım
BernaOmer Bluewhite  Perşembe gitcez çikolata ye vişne suyu iç falan dediler alıp yicem😍🍓
cicek52 Bluewhite bizde 20+4 teyiz canım. Aynı şekilde makat ters ve arkası dönük. Olumsuz bir şey söylemedi doktor bununla ilgili olabilir dedi sadece
Mutlulukkk Bluewhite benimkini en son secde halinde namaz kilarken biraktim 😂😂 smdi ayakta midir son oturusta midir bilemiyorum 🤣🤣🤣🤣 21+4uz bu arada.
SaHil_Hayat Bluewhite çok erken değil mi 19 da baş aşağı dönmesi için 27 den sonra bekleniyor. Ben 30 da öğrendim döndüğünü
1minik1anne Bluewhite sanırım belli bir süreye kadar dönmeyince gün veriyorlar beikfe ilk gebeligim hiç bilmiyorum
Lur-2006 Bluewhite benim de bebeklerim sirti dönük duruyor doktorum öyle mutlular demek ki dedi. Detaylım vardı geçen hafta döndüremedik 😀 korkmayın herşey yolunda dediyse doktorunuz herşey yolundadır 🌸 Bluewhite