Ebruaydinn 1melekannesiii ay bende 28+3 üm ne zamandır kafama takılan şey ikizlere hamileyim vajina bölgemde heran birşey cıkıcakmış gibi vurma hissiyatları oluyor ve korkutuyor beni 5 gün sonra randevum var soracağım bekliyorum🫠
Mihribancglr 1melekannesiii bebeğinizin ilk hareketleri size kalp atışı gibi seyirme gibi gelebilir endişe etmeyin ilerde çok güçlü hissedeceksiniz 🥰
1melekannesiii Mihribancglr İlk hareketleri olalı çok oldu canım ama hep karnımda atıyor iken, vajinamda vurma tekme gibi hiss bu, o yüzden merak ettim😊
Mihribancglr 1melekannesiii ha o bende de oluyordu doktorum baş yukarıda olunca ayaklar orda oluyor demişti
gk123 1melekannesiii hıçkırık olabilir mi sadece tahmin yürüttüm canım benim öyle düzenli aralıklarla pıt pıt hareketi olunca hıçkırıyor dedi doktor ben 6 aylıkken hissettim mi hatırlamıyorum ama 7 8 aylıkken hissettim hem de her gün 😀🙈
1melekannesiii gk123 Hıçkırığı hissetmiştim canım ama karnımda🙈 bu böyle vajinama tekme atıyor gibi 😊
pelin1302 gizem_zybk gizem_zybk bende 22 haftadayım kanamam oldu çok sık mı oluyor kanamalarınız doktor herhangi bir sebep söyledi mi?
gizem_zybk pelin1302 yok cnm bi kere oluyor kesiliyor ama böyle boyle 4 kez oldu progestan kullanıyorum sabah akşam sebep de söylemedi doktorum istirhat et dedi ağır iş yapma sende doktoruna da kesin danış allahin izniyle bisey olmaz sağ salim kulaklarımızı aliriiz
199319 1melekannesiii aynısı bende de oldu canım. 22. haftada popo ve vajina bölgesinden resmen tekmelendim sanki çıkacak gibiydi. Şimdi 29. haftamdayım bir iki kez daha oldu. Sıkıntı yaşamadım ama.
Alis67 Yaaa bende 20.haftadayim benimde rahimde kalp atışı gibi şeyler oluyor korkuyorum lütfen bilgisi olan yazsın malum hafta sonu hastaneye de gidemedim kendi doktorumda bulundugu hastaneyi bırakmış onada gidemedim kaldim öyle korkuyorum
Duruyubeklerken 1melekannesiii aynısını yaşadım korktum meğer bebek hıçkırıyormuş. Sağolsun çok hıçkırırdı artık gülerek geçmesini bekliyordum 😂😂😂