alparslansmother JaleTogrul korunmasiz iliski ne demek zaten hamileyken tekrardan birakmasi mi yoksa eczane de satilan seyden mi aliyosunuz anlamadim
cevriye35_ Sedagnlgl Yapın diye söylemiyorum bi gün öncesi merdivenden dizlerimin üstünde düştüm akşamdı görememiştim sabaha doğum başladı 😅 siz siz olun denemeyin 🤪
cihaninannesi cevriye35_ çok güldüm ay 😁😁😁 ama var bende de sakarlık diz üstü olmasa da hooop diye düşsem tavsiye eder misinizzz😬😬
[silindi] Busraterim bende oğluma hamile iken bu forumda böyle bi soru sormuştum biri aş şöyle dedi bana ‘’formül basit gülüm ilişkiye gir hamile kal ilişkiye gir doğum yap ‘’😀🌹hemen uyguladım bir saat sonra sancım başladı banyoya koştum sıcak su ile bol buharlı bir banyo yaptım çok çok etkili hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🌹🌹🌹
Busraterim [silindi] ya hahahhaha çok iyiymiş 😅 çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allahım ☺️
Elifbklmz 38+5 teyim 36. Haftadan beri hurma yiyorum merdiven çıkıyorum asansörü kullanmıyorum 😂 squat yapıyorum korunmasız ilişki sıcak duş falan ama tık yok biraz önce bıçak saplanması gibi bir ağrı girdi vajinama ama ay bilmiyorum gelsin artık 😄😄
Elifozan Elifbklmz bende bugün bir saat tempolu yürüdüm geldim sıcak duşa girdim hafif sancım var inş doğum sancısına döner amin 🙏 😂
kalpatisi_ Sedagnlgl pizza yedim o an da da bebeğimle konuştum şu pizzayı yemeden gelme tamam mı dedim laf dinledi pizzayı yedim gecesine sancılarım başladı dkddmdkdmddmdmmdmsmd @Civcivinannesiii şahittir dködöddödööd
kalpatisi_ Civcivinannesiii yoldan geçerken gördüm hoşlandım sizden laf atmak için etiketliyim dedim ckdmdkdödm
kalpatisi_ Civcivinannesiii biraz estetik mağdurusunuz galiba dışardan öyle izlenim veriyosunuz dkdmdmdmd