Sedagnlgl Başlıkta gördugunuz gibi kızlar bunu yaptım onun etkisi bılmıyorum ama ardındanndoğumum başladı dedıgınız olay varmı
Nazli-61 Sedagnlgl valla bu başlığa herkesin yorumu farklı olur. Kimisi yürüyüş yaptım der. Kimisi hurma yedim der. Çok farklı şeyler okudum. Bende yer sildim ellerimle. Kapı vs. Yürüyüş hurma.Tık yok. Bence kendileri istedikleri zaman geliyor🤭
beyzzsenturkk Sedagnlgl akşam 2 saat yürüdüm eve geldim kaynar suyun altında sırtıma belime masaj yaptım yalancı sancılarım geldikçe karnım kasıldıkça yalandan ıkındım gece 3 gibiydi sabah 6 da sancım vurdu sabah 8 de doğurdum
Busraterim [silindi] özel olmazsa bişey sorabilir miyim bu korunmasız ilişki dendiğimde kafam karışıyor ilişki sonunda eşiniz içerde mi bitirmesi gerekiyor yoksa sonuçlanmadan ilişki olsa da o anlama mı geliyor utanarak soruyorum özür dilerim ama
Sedagnlgl Nazli-61 evet kendileri ne zaman isterseler o zaman gelıyorlar 🤣🤣 ama bizim de etkimiz olsun çatlıcam ben
Nazli-61 Sedagnlgl haha o zaman bende klişelerden 1-2 bişey diyeyim😂 bol bol yürüyüş yap merdiven çık hurma ye diycem ama ona ben çok inanmıyorum belkide doğrudur bilmem ama 😂🤷🏻♀️ kaçıncı haftadasın bu arada 😂
123hh seyda53 kaç haftalıkken ilişkiye girdiniz acaba ben zararı olur diye 1 aydır uzak duruyorum :) 39+1 oldum
Balbebek012 Sedagnlgl bacım neler yapmadım ki istersen kendini yırt bebek canı isteyince geliyor mesela benimki 9 ay 11 gün içimde durdu doktor eline bir şey sürüp alttan muayene edince nişanım geldi 🤷♀️ merdiven ın çık sıcak su da duş al bunlar çok kişide işe yarıyor
Lavina Sedagnlgl ilişkiye girdim iki doğumumda ilişkiden sonra gelen nişanla başladı aynı gün içinde doğumlarım oldu 😂
dilay_06 Busraterim içine boşalması lazım spermde suni sancı için verilen serumun içindeki bir madde varmış rahmin yumuşamasını sağlar
[silindi] Busraterim bende oğluma hamile iken bu forumda böyle bi soru sormuştum biri aş şöyle dedi bana ‘’formül basit gülüm ilişkiye gir hamile kal ilişkiye gir doğum yap ‘’😀🌹hemen uyguladım bir saat sonra sancım başladı banyoya koştum sıcak su ile bol buharlı bir banyo yaptım çok çok etkili hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🌹🌹🌹
Niidos dilay_06 yahu bi şey dicem ayıp olacak ama biz hamileliğin başından beri böyleyiz, ne bileyim hiç böyle bi şeye denk gelmedim, doktor falanda bi şey demedi🥲 nolcak şimdi ben 34+6yım😳
Sevkiye52 dilay_06 bunu ilk defa duyuyorum bndede enfeksiyon olduğu için eşime kızıyorum korun diye bunu okuduğu iyi oldu ama nedense bnde bi ise yaramamış adet sancısı gibi sancim var sadece