Oznur_ece65 Ne durumdasınız kızlar cinsiyeti öğrendiniz mii😍biz daha öğrenemedik ayın 10 da inşallah gidicez bakalım nolcak
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Oznur_ece65 yurtdışında yaşıyorum, burada çooookkk ileriki haftalarda söylüyorlar🥺
bebitomom Oznur_ece65 16+6 haftalığız bizde daha öğrenmedik bir yandan aşırı heyecanlıyım bir yandan biraz daha bekleyim netleşsin diyorum
yenibirannis Oznur_ece65 bize geçen hafta tahminde bulunmustu Dr bugün %95 kesin kız dedi🥰 10 Ekim’de muhtemel kavuşma tarihimiz
Oznur_ece65 Ucuza_insanlik_dersi_verilir yaa neden öyle ki acaba her yer bir değil peki ne durumdasın mide bulantısı geçti mi
Tayyibe42 Ucuza_insanlik_dersi_verilir bende ayni 17. Haftada rdvum var ozaman bile soylermi bilmiyomm
Oznur_ece65 Mayalotto Umarım gösterir bende çok merak ediyorum ilk gebeliğim olduğu için mi bilmiyorum ama içim kıpır kıpır Bi an önce öğrensem öyle sevsem 🤲🤗
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Oznur_ece65 ayyy ne yesem çıkarıyorum, midemi de kusuyorum sanki her seferinde 🤦🏻♀️ ilk hamileliğimde asla böyle değildim
bebitomom Oznur_ece65 bilmiyorum ki benim doktorum 15+2 de gittim cinsiyet partisi yapıcam görüseniz söylemeyin yazın dedim o zaman iki hafta sonra gel netleşsin dedi
262223-- Oznur_ece65 bende 15+1 oldum bugün bir uyandım içimde bir kıpırtı hala devam ediyor damar seğirmesi ama baya güçlü yani 2 saate bir oluyor sizde varmı böyle durum
Mayalotto Oznur_ece65 benim de öyle ilk gebeliğim ve plansız bize sürpriz geldi çok merak ediyorum o yüzden sağlıklı olsunlar da 🙏🏻
Oznur_ece65 Ucuza_insanlik_dersi_verilir Bende öyleyim şuan zaten kilom yok olan da gidiyor bebeğimin zayıf olmasından korkuyorum.. Benim ilk hamilelik
Oznur_ece65 yenibirannis Maşallah kaç haftalıksınız erken öğrenmişsiniz darısı bize 🤲sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Oznur_ece65 ilk kızımda 65le hamile kaldım, 74le doğurdum. Şimdi 66yla hamile kaldım 62 oldum 12 haftalığız. Bebek senin iliğinden kemiğinen beslendiği için istifraya bağlı olarak zayıf doğmaz🌸
Oznur_ece65 Ucuza_insanlik_dersi_verilir ben 55 ne üste çıkıyor ne iniyor sabit yani 😂çok merak ediyorum nasıl olacak
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Oznur_ece65 hamile olduğuma kimseyi inandıramıuorum ben 182 boyum, komik görünüyorum 🤭
Oznur_ece65 Ucuza_insanlik_dersi_verilir maşallah maşallah 😂o boyla sana yukarıdan bakarsak inanmak zor olabilir hahaha bacım Allah bir boy vermiş maşallah eşin boyu kaç 😂😂nolur benden uzun de
Oznur_ece65 Ucuza_insanlik_dersi_verilir Ana uzun baba uzun kızın kısa olması imkansız 😂uzun ömrü olsun şimdikini de sağlıkla al inşallah kucağına Vala Bn 165 anca varım eşim 190 civarı 😂ama çok kısa durmuyoruz 😂
Ucuza_insanlik_dersi_verilir Oznur_ece65 büyüdükçe uzasın o da napayım😂 inşallah canım Rabbim tüm bekleyenlerin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻❤️