AliBarlasveAnnesi Nsl0000 doktorun dışarıdan hangi doktor acaba bnmde doktorun m dışarıdan ama cinarlida doğum dusunuyoruz
yagmur50 daryaost evet evet neden etmesinler ki ben her gittiğimde görüyorum bekleme salonunda daha geçen gördüm kaç kişi bekliyordu doğumu
daryaost yagmur50 tepeciği gittim iğneye vurmaya doğumhane kimsiye almiyorlar mesala 😬🙄 bir kadın vardi odada anne cocuk teyzesi fakan geldi doktor dedi bir kişi gelebilir sadece 🙄 devlet hastanesi oyle galiba
daryaost yagmur50 biraz once bu forumda başka birisinden okudum 15martan sonra zam yaptilar doğum için 🙄😳
yagmur50 daryaost Allahalla zannetmiyorum daha yeni oldu zamı zaten 7.500 du Aralıktan önce 4 ayda bir zam olamaz bence 13 Nisanda randevum var tekrar sorarım ben
AliBarlasveAnnesi Nsl0000 benmde eski doktorum barış bey bı arkadaşım geçen ay doğum yaptı biri daha gidiyor kendisine çok memnundum ben ama maddi açıdan zorladığı için bıraktım
Gizem3544 yagmur50 canım merhaba doğum yapmışsın sanırım..birşey sormak istiyorum odaların kapılarında süs asmak için askılık var mı acaba ?