yagmur50 Hastane süslemesi yaptırdınız mı ben kendim bi kaç balonla yapmak istiyorum sizin yaptığınız süslemeler varsa görsel atar mısın hiçbir yerde bulamıyorum 🤢
butterfly35 yagmur50 bende haziranda çınarlı da doğum yapıcam Allah’ın izniyle 🤲🏻 bende buradan bekliyimm
Anonim0987 yagmur50 doğum ücreti ne kadar acaba canım bide doktorun kim memnunmusun, sağlıkla kucağına al inşallah :)
Gizem3544 yagmur50 canım merhaba doğum yapmışsın sanırım..birşey sormak istiyorum odaların kapılarında süs asmak için askılık var mı acaba ?
yagmur50 butterfly35 daha öncede açtım bu postu ama atan yok benim nisan sonu doğumum Allah’ın izniyle yapabilirsem atarım canım sana 🥹
yagmur50 Anonim0987 Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah bebişlerimize 🙏🏻 9,750₺ doğum doktorum Onur bey çokk memnunum kendisinden
Ecemsuakpolat_ yagmur50 ben tahir beye gidiyorum o da çınarlıyla çalışıyor doğumu orada yapıcak ama fiyatı yüksek veriyor direk hastaneye gitaem doğum için başka bir doktora hastanenin doktoruna olur mu acaba ?
yagmur50 Ecemsuakpolat_ bunu hastaneyi arayıp sorun bence benim bilebileceğim konu değil maalesef haftanıza göre sizi bilgilendirirler
Ecemsuakpolat_ yagmur50 33 haftamdayım yani şey demek istedim doktorumu değiştirsem mi sizce diye sormak istedim teşekkür ederim
yagmur50 Ecemsuakpolat_ haftanız fazlaymış daha önce buradaki postlardan gördüm bi annemizi hastane kabul etmemiş haftası ileri olduğu için inşallah kabul ederler sizi şansınızı deneyin imkanınız varsa hastaneyle yüz yüzü görüşerek
Nsl0000 Ben de inşallah mayıs ayında Çınarlıda yapmayı düşünüyorum ama doktorum dışarıdan. Süsleme ile ilgili haber alan varsa diye ben de burada bekliyorumm☺️
AliBarlasveAnnesi Nsl0000 doktorun dışarıdan hangi doktor acaba bnmde doktorun m dışarıdan ama cinarlida doğum dusunuyoruz
daryaost bende mayis nisan sonu ama süsleme kabul ediyorlar mi bilmiyorum gerek varmi acikcasi çok misafirleri istemiyorum eşi kayınvalide mecbur çağrcaklar bir suru akraba umarm hastane kabul etmez kalabalık 😂😂
yagmur50 daryaost süsleme yapabilirsiniz dediler ben sordum zaten öyle abartı birşey düşünmüyorum 1-2 balon kapı süsü o kadar eşimin ailesi kalabalık çok gelen olacak şık dursun istiyorum