Burcu395 esmerella37 stres yapma herseyı oluruna bırak bide pakete girmiş hiç bişey yeme cıkolata seker cayına seker dahi atma saglıklı beslen yakında bak gelecek ama bu düşünceyi at kafandan
esmerella37 Burcu395 attım zaten inan dsunmuyorumm adet olmaya yakın acaba varmı dye dsunuyorum gne 5 gun kaldı ama
Burcu395 esmerella37 düşünme bak benım bir sene 2 ay cocugum olmadı doktor esımden istedi spermi ıyı cıktı adet biter bitmez ilk 3 gün eşinle beraber ol demiş öyle denedik oldu adet biter bitmez olun
Burcu395 esmerella37 eşinde sperm problemı yoksa sende tüpler açıksa pko da olsan olur güzellik miyo sitol kullan derım bide
Nisann44 esmerella37 göremedim galıba teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun 🌸
Arelin_kardesi esmerella37 yaa çok mutluyum bu mesaja teşekkürler dünde erkrk dendi bı anlam veremedim sürekli değişiyor cinsiyeti
Arelin_kardesi esmerella37 bugün bu çekildi erkrk denildi ama o pipi mi kordonmu çok kararsız iki hafta arayla iki farklı doktora gittim o kesin kordon net kız diyende var o pipi erkek diyende çok araftayoz sizce
Arelin_kardesi esmerella37 yaa işte bak böyle pipi de görüntü verse bı hafta gidiyorum kız bı hafta gidiyorum erkek ne olacak sonu nereye varacak bilmyrum