Beggg esmerella37 https://i.hizliresim.com/jgp6yjp.jpeg. Burda 8 haftalık Burda 7 henüz ufak ama belki bir tahminde bulunursunuz😅
Arelin_kardesi esmerella37 yaa çok mutluyum bu mesaja teşekkürler dünde erkrk dendi bı anlam veremedim sürekli değişiyor cinsiyeti
Arelin_kardesi esmerella37 bugün bu çekildi erkrk denildi ama o pipi mi kordonmu çok kararsız iki hafta arayla iki farklı doktora gittim o kesin kordon net kız diyende var o pipi erkek diyende çok araftayoz sizce
Nisann44 esmerella37 göremedim galıba teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah herşey gönlünce olsun 🌸
Burcu395 Burcu395 valla gelmedi canım özelden yazmıştım baya da fotoğraf yollamıştım problem mı var ne
esmerella37 Burcu395 yok sana demedim onu nisan a dedim anlamadıgım resımlere yorum yapmıyorum oyuzden
Burcu395 esmerella37 tamam canım benimkine kız diyorsun yani pekı tesekkur ettim Allah en yakın zamanda sanada nasip etsin fıstık
Burcu395 esmerella37 stres yapma herseyı oluruna bırak bide pakete girmiş hiç bişey yeme cıkolata seker cayına seker dahi atma saglıklı beslen yakında bak gelecek ama bu düşünceyi at kafandan