minikmucizeemaak Perikiziii 2 gün önce negatifti kan 1.20 idi şimdi bu çizgi daha belirgin bilmiyorum kafam allak bullak kan yenileyeceğim tekrar
story minikmucizeemaak canım bende de böyle silikti adetime 5-6 gün vardı. Gittim kan verdim 4.06 çıktı doktor kesin değil dedi. 2 gün sonra 38 oldu. Tekrar kan verdiğinizde yükselecektir bence
ozlemm12 minikmucizeemaak anında çizgi belirdiyse hamile almaman imkansız he 5 10 dk sonra çıktıysa dediğin gibi yanıltabilir
minikmucizeemaak ozlemm12 Anında belirdi geçende anında belirdi ama sanki 10 15 dk sonra çizgi yok denecek azdı Buda anında belirdi çizgi çok daha net duruyor Şuan karşımda 😂
Yagmurr1 minikmucizeemaak bende de anında çizgi çıktı 10-15 dakika sonra o silik çizgi iyice mosmorr bir çizgiye dönmüştü
ozlemm12 Benim 2 kızımda da böyleydi testlerim bu 3. Numaram 2 gün geçince öğrendim kıpkırmızı iki çizgi ile rabbim sanada nasip etsin canim inşallah vardır ya yaz burayada bekliyorum
minikmucizeemaak Bariz pozitif eğer bunda da kan negatif çıkarsa daha testlere güvenim kalmayacak kızlar…
ozlemm12 minikmucizeemaak yani bencede pozitif olması lazım ama çok erken ya daha 5 gün var diyosun keşke acele etmeseydin bu kadar stres yapmamış olurdun
minikmucizeemaak ozlemm12 2 gün önce negatif çıkınca 2 günde artınca denemek istedim çünkü ağrılarım var anlam veremiyorum
beyzzsenturkk minikmucizeemaak ben bu testten 5 tane yaptım bende de aynı sekilde cıktı biz 1 hafta sonra gitmiştik sanırım doktora 7 haftalık hamileydim bence emin değilsen kan testi ver ya da bi doktora görün🥰
Aysel_krdg minikmucizeemaak bir gebenin günlüğü testi bu galiba benimde böyle çıktı ebru ablaya attım dedi bu hiçbir anlam ifade etmiyor negatif 2 gün sonra erken test yaptım onda çıktı sonra kaset testte çıktı bence de var canım kan vermek için bekle ama 2 gün sonra ver pazartesi günü yanılma olmasın
minikmucizeemaak Aysel_krdg Ayy kafa allak bullak ama bu nasıl hiçbir şey ifade etmez bariz çizgi var
minikmucizeemaak Mhtpflz burda erken gebelik 100 küsür kan testi 125 tl o yüzden kan en iyisi diyorum canım
sacmalamakizim minikmucizeemaak Daha da belirginlesmis sanki, 🤭 ama kanda çıkmaması enteresan hiç olmasaydı çıkmazdı. 🥲
minikmucizeemaak sacmalamakizim Evet bariz belirginleşmiş canım diğeri 10 dk sonra gitmiş gibiydi bu net kan vercem ya bakalım yine 1.20 ise testlere güvenim kalmayacak
minikmucizeemaak Eluf Ah sevinemiyorum 2 gün önce bundan silikti ve 1.20 çıktı kan yükseldi mi bilmiyorum test bu şekilde Şuan hala aynı gidip kan tekrarlıyorum şimdi