minikmucizeemaak 2 gün önce test yaptım ve silik bir çizgiyle bıraya attım gittim kan verdim beta 1.20 çıktı adete 7 gün vardı. Bugün de elimdeki testi denemek istedim ve daha belirgin bi çizgi bu ne demek ya?
story minikmucizeemaak canım bende de böyle silikti adetime 5-6 gün vardı. Gittim kan verdim 4.06 çıktı doktor kesin değil dedi. 2 gün sonra 38 oldu. Tekrar kan verdiğinizde yükselecektir bence
minikmucizeemaak Dilan_ylmz 2 gün önce kan verdim bundan daha silikti çizgi 1.20 çıktı kanda negatif ama bu şimdi ne demek
minikmucizeemaak ozlemm12 hemen çıktı geçenki de hemen çıkmıştı ama sanki kuruyunca gitmiş gibiydi bu böyle kaldı yapalı 10 dk falan olıyor
Anneoluyorum58 minikmucizeemaak canım bende böyle öğrendim Çarşamba test yaptım negatifti pazar tekrar yaptım bu şekilde silikti kan vardım cok düşük bı değerle öğrendim. Bence biraz bekle ne olur olmaz
ozlemm12 minikmucizeemaak Allah allah o zaman Hamile olman gerekiyor sen yine bi 2 gün daha bekle tekrar test yap koyulasırsa gider kan verirsin adetin geçti mi
minikmucizeemaak Dilan_ylmz Bugün bir de erken gebelik alıp yarın ilk idrarla onu da deneyeyim ona göre de gidip kan tekrarlarım yükselmiş midir anlamadım ki
Zehross03 minikmucizeemaak boşu boşuna para verme daha fazla testlere direk kan ver Varsa artık yükselmiştir illa
minikmucizeemaak ozlemm12 Geçmedi 5 gün var ama 2 gün önce kan verdim bugün yapayım ki bakayım negatif mi dedim
Freckles minikmucizeemaak kan ver en net ve kesin cevap. Bugün ver yarın ver ne zaman istersen o zaman ver, ben şahsen sabrına hayran kaldım
ozlemm12 minikmucizeemaak kız Allah seni daha 5 gün var diyosun o zaman bu test kesin pozitif inşallah yanılmıyoruzdur git kan ver tekrar
minikmucizeemaak Perikiziii Canım 2 gün önce silik çizgiyle kan verdim 1.20 di şikayetler devam edince 2 gün geçince tekrarlıyım dedim bugün daha koyu ve belli çıktı o yüzden emin olamıyorum
minikmucizeemaak ozlemm12 Gideceğim canım ama acele etmiyim dışarı çıkıcaz zaten arkadaşla o zaman vereceğim geçenki de yanıltmıştı beni çünkü
ozlemm12 minikmucizeemaak anında çizgi belirdiyse hamile almaman imkansız he 5 10 dk sonra çıktıysa dediğin gibi yanıltabilir