SinemAkyldz_ idrar tahlilinden çıkar mı bilmiyorum da havuç çok tavsiye ediliyor su azalması için bilginiz olsun ama suyu mu içiliyordu yeniyor muydu onu hatırlamıyorum çok önce görmüştüm. Tabi önce temelde yatan sebebi bulmak lazım örneğin gebelik şekeri yüzündense asla havuç yemeyin havuç şekeri çıkarıyor su azalmasını daha da tetikler. İdrar yolu enfeksiyonu için de elma sirkesi tavsiye ederim. Bahsettiğiniz antibiyotiği biliyorum gebeliğin kaçıncı haftası olduğunu hatırlamıyorum ama çok başlarda bende aynı problemi yaşadım birden bire pik etti enfeksiyon hormonlar dan dolayı olağan bir durum olduğu söylendi antibiyotik kullandım sonrasında doktorum 2. Defa bahsettiğiniz tek kullanımlık antibiyotikten yazacaktı ilaç kullanmak istemediğimi söyledim o da bana elma sirkesi kullanmamı söyledi. Tuvalette işiniz bittikten sonra normal bir şekilde temizlenip kurulandıktan sonra pamuğa damlattığınız elma sirkesi ile o bölgeyi tekrar temizleyip tekrar kurularsanız hemen sonuç verdiğini görürsünüz. Size illa yapın demiyorum isterseniz doktorunuza danışın sonra uygulayın ama bende çok işe yaradı şimdi 34. Haftamdayım son idrar tahlilimde yine enfeksiyon çıktı bu ara çok fazla dışarı çıktım ve dışarıda farklı ve malesef ki bazen temiz olmayan tuvaletleri kullanmak zorunda kaldım acısı da çıkıyor şu an ve ben yine elma sirkesi kullanıyorum. Bu arada elma sirkesinin doğal olması gerekiyor bilginiz olsun doktorum aktardan bulabileceğimi renginin bulanık olmasının doğal olduğunu gösterdiğini söylemişti. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz. Bebeğinizi zamanında sağlıkla huzurla hayırla kucağınıza alırsınız