Ada022 Ulvana şeffaf ve beyaz akıntı normal sayılıyor ama akıntınız çok aşırı varsa doktorunuza danışın isterseniz
MomLife- Ulvana benimdeee başımm belada doktoruma sordum normal dedi ama çok rahatsız oluyorummm artık 🥲 bitecek inşşş
ArvenMom Ulvana doğurmak istiyorum artık gümde kaç tane iç çamaşırı değiştiriyorum haddi hesabı yok bazen altıma kaçırdım sanıyorum :(
Cekilmezbirkiz Akıntı oluyor oda olmasa kuruduk kaldık adette göremiyoruz 🥲 8-9 haftalarda kasık ağrısı olur yazıyor gbeelik takibinde de bende dün başladı doktor muayenem de vardı kasık ağrısı yaşanıyor biliyorum ama Öf sinir oluyorum ya
Ulvana Cekilmezbirkiz ağrı bendede oliyu bazen akıntı artık bunaldım ya doktor normal diyo amma bu kadarda yok ya
_zelis01 Cekilmezbirkiz benim kahve tonu akıntım oluyor doktor 3 aya kadar birşey yapamam dedi sizce kahve tonu akıntı normel mi
Asli_0025 Ulvana bence şükür etmelisiniz rabbim size böyle bir güzellik nasip etmiş ben bebeğimi 16 haftalıkta kaybettim keşke benimde akıntım çok olsaydıda bebeğimi yine hissetseydim
Ulvana Asli_0025 bende 23 haftalık bebeyimi kaybettim çok anatılmaz bi dorum halada unutamiyorum çok korkuyorum yine öyle bir şey başıma gelecek diye.teseli nasip verende alanda Allah
Elif2424 Asli_0025 çok geçmiş olsun. Nasıl belirti verdi acaba yoksa kontrollere gittiğinizde mi öğrendiniz
Asli_0025 Ulvana bebeğin böbrekleri ve mesanesi yoktu suyum azaldı bebeğim idrar yapmadığı için azalmış su rahime yapışabilir dendi
ArvenMom Hamileanne doktorum normal dedi suyu falan kızımın herşeyi iyi bu haftalardan sonra normal dedi