unlusura Zehross03 evet ya avent çok pahalı 🙄 bnde sizin gibi yapabilirim ama trendyolda da kampanya sı var kafam karışık
Daba unlusura cam seven biriyim tutmayı ogrenmeye basladiginda yüzüne düşebilir. Baslaginc olarak dusunebilirsiniz
miray1995 unlusura evde olsaydım görselini atardım sapsarı oldu 🥴 zaten cam biberon da bebeğe ağır gelir. Lansinoh plastik en azından sararıyorsa bile avente göre fiyatı uygun olduğu için bi daha alırım diye düşünüyorum ☺️
unlusura Poyrazin_annesi aa ilk defa avent kötü yorum geldi ve o kadar para verince bebeğimm kullanamazsa çok üzülürüm 🙄😬
unlusura Tunc-armagan peki aventin her boyunu almaya gerek var mı yoksa şimdilik en küçük boyu yeterli mi
Tunc-armagan unlusura ben küçük boyunu aldim. Sütüm tam genele kadar onunla mama verdim hem emzirdim hem mama verdim. Sonra tamamen memeye geçince bıraktım onu. Ama 5.5 aylıkken sütum azalma oldu o zamanda büyük boyunu aldim
unlusura Cekilmezbirkiz o yüzden şansımı lanshon küçük boyla deneyip olmazsa avent mi alsam ama internette de avent set indirime girmiş kafam karıştı 🙄
Cekilmezbirkiz unlusura set almayın bence kullanacağınız 1-2 biberon deneyin hangisini kabul ederse ondan ilerlersiniz zaten emzikleri değişiyor sık sık
prematureannesi_ unlusura lansinoh kullanıyorum. Başta çok biberon aldım fakat bebek reddetti kendi biberonunu keşfetti ve sadece onu alıyor.
gzl_2320 unlusura bende aynı ikili arasında kalmıştım terchim lansinoh oldu hoşgeldin bebek biberon seti ikili