2prensesannesiiii Rumiars durdurdular sancıyı teşekkür ederim 🙏🏻 ciğer geliştirici vurdular servise alındım yarın çıkacağım galiba 🥰🙏🏻
cemreee__ 2prensesannesiiii çok şükür inşallah normal vaktine kadar bekler çok korkutmuştur seni ya 🤲🏻
blueberyy00 2prensesannesiiii aynen bana da öyle yapmışlardi o hapı çıkınca da kullanmaya devam ettim evde evet girdi ama kilo vs sıkıntısından değil su yutmustu doğarken bebeğim solunum sıkıntısı yaşadı o yüzden alındi yoksa doktor alınmaz demişti girerken 2670 Gr doğdu
2prensesannesiiii blueberyy00 maşallah allah sana bağışlasınn canım 🧿 ciğer geliştirici olunca girmiyor kolay kolay küveze yani
blueberyy00 2prensesannesiiii amin çok saolun sizinkide sağlıkla gelir inşallah kucağınıza evet kolay kolay bir aksilik olmazsa girmiyorlar normalde kilosu vs de iyiyse
2prensesannesiiii Sinem94 daha iyiyim ama hastanedeyim kuzum daha çıkamadık henüz bu ay ful yatış eve gitsem de bebek haftasını kurtarana kadar 🥺
Kiwi12 2prensesannesiiii rabbım sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın ıcını rahatlatır belkı arkadasımda 31 haftalık doğum yaptı 20 gün kadar küvezde kaldı sadece sebrnı kılosu çok az dı kılosunu tammlayınca teslım ettıler anneye
2prensesannesiiii Kiwi12 yaaa içimde kalması küveze girmesinden daha iyi küvez yolu bekleyen anneleri çok iyi anlıyorum ben doğum dediklerinde korktum çok ağladım canı ne daha dedim yüreğim kaldırmaz 🥴🥲 allahım vaktinde gelmesini nasip etsin inşallah 🙏🏻