2prensesannesiiii 31+5 haftalığım sancıyla doktora gittim sancım çıktı çatı muayenesi yapıldı bebek kafası aşağıdaymış doğumu durdurmaya çalışacaklar durmazsa doğum gerçekleşecekmiş çok korkuyorum bebeğime bişey olmasın dua edin nolur😭😩😩😩😩
Rumiars 2prensesannesiiii İnsaAllah durur biraz daha miniş kendini hirpalama rahat ol stres yapma haftası gayet iyi hiç bişey olmaz doğsa bile güçlü ol kuzum benim💗
hayalperest2310 2prensesannesiiii hadi ya Rabbim yardımcın olsun canım 🤲🤲hayırlsı olsun inşallah hersey güzel olur
Shura 2prensesannesiiii benimde 33 de sancım ve 4 cm acılmam oldu. Suan 38 haftam bitmek üzere. Allaha tevekkül edin. Zaten ciger gelistirici yapmıslardır bebek icin. Sancıyıda durdurmak icin hap veriyolar. En azından sancınız kesilirse acılmada durur. İcinizi ferah tutun
2prensesannesiiii Rumiars durdurdular sancıyı teşekkür ederim 🙏🏻 ciğer geliştirici vurdular servise alındım yarın çıkacağım galiba 🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Shura aynen dedikleriniz gibi oldu inşallah kurtarır haftasını 2 doz ciğer geliştirici vurdular sancı dursun diye saati saatine hap veriyorlar🙏🏻
benaslindayohum 2prensesannesiiii sakin ol güzel anne inşallah sancıların kesilir, kesilmezse de prematüre bebişler güçlüdür yeter ki sen güçlü dur ❤☺
2prensesannesiiii benaslindayohum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 2 doz ciğer geliştirici vurdular biraz daha rahatladım ağlamıştım doğum dediklerinde sancımı durdurabildiler çok şükür 🙏🏻
2prensesannesiiii xbebegimx çok teşekkür ederim allah razı olsun canım servise alındım burası daha rahat 🙏🏻
AdaKaranfili 2prensesannesiiii canim ya çok geçmiş olsun. İnşallah bisey olmaz .vaktı zamanında gelir. Seninle ayniyiz. Sali gunu kontrolde Rahim ağzı kisaligim çıktı. Erken doğum riskim var. Fitil kullaniyorum.10 gün sonra təkrar kontrol edilecek.doktor hastanede yatmami söyledi.kucuk bebeğim olduğundan kimseye birakamayacagimi söylədim.kimsede yok zaten yakında. Bensiz asla durmaz.. onun için istemedim.cok korkuyorum.erken doğum olur diye.😢🙁
2prensesannesiiii AdaKaranfili kıyamam allahım yardımcın olsun kuzum dikkat et üzüldüm yaaaa zor bi durum senin içinde 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
cemreee__ 2prensesannesiiii kuzum allahım yardımcın olsun inşallah bekletirler inşallah doğmaz ne durumdasın iyi misin
2prensesannesiiii cemreee__ iyiyim şimdi servise aldılar doğumhaneden burası daha iyi 2 doz ciğer geliştirici vurdular 🙏🏻
2prensesannesiiii 2prensesannesiiii sevgili güzel anneleri iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim kaldığım yerde tekim ailem dışarda bekliyor tel yasak gizli geçirttim kaçak yazıyorum 🥴🥲 sancılarımı durdurdular ciğer geliştirici iğne vurdular nst çekip duruyorlar pazartesi gününe kadar müşade altındayım 🥲🥺
2prensesannesiiii benaslindayohum sancımı durdurdular servise alındım burda daha rahatım 🥰 bebek baş gelişti ama haftamız küçük olduğu için pozisyon değiştirebilirmiş yarın çıkacağım büyük ihtimalle 🙏🏻
blueberyy00 2prensesannesiiii inşallah durur senin haftanda aynı. Durumdaydim bende yatış verip ilaçlarla durdurdular sonrasında da ilaç kullandım 36. Haftaya kadar erteleyebildik sancıları
2prensesannesiiii blueberyy00 ayyy gelebilirim o haftaya kadar inşallah ciğer geliştirici vurdular 2 doz 24 saat arayla bide sancılar dursun diye hap veriyorlar saati saatine 🙏🏻 Hala çıkarmadılar servise alındım bebişin küveze girdi mi kuzum
blueberyy00 2prensesannesiiii aynen bana da öyle yapmışlardi o hapı çıkınca da kullanmaya devam ettim evde evet girdi ama kilo vs sıkıntısından değil su yutmustu doğarken bebeğim solunum sıkıntısı yaşadı o yüzden alındi yoksa doktor alınmaz demişti girerken 2670 Gr doğdu
cemreee__ 2prensesannesiiii çok şükür inşallah normal vaktine kadar bekler çok korkutmuştur seni ya 🤲🏻