Kbraoguz prensesinannesi94 gözünüz aydın sağlıkla büyüsün :) bizler içinde dua eder misin doğumlarımız güzel ve kolay geçsin 😘
prensesinannesi94 Kurabiye93 değil canım kendi sancılarım regli ağrısı gibiydi suniden sonra şiddetlendi ama Rabbim sabrını veriyor içini ferah tut 🥰
prensesinannesi94 Songulars13 çok çok iyiydi herkes ilgi alaka sabır yönünden 😄 benim doktorum özeldeydi Zeynep kamile acilden giriş yaptım doktorum yoktu o yüzden 😄
Kymtipek Meri11 canim benimde 32 de suyum azaldı bir anda, sonra öneriler, havuç suyu havuç kendide olur, deveci armutu bunları tükettim suda ictim 37 haftadayim ve suyum düzeldi dene istersen insallah faydasini görürsün🙏🏻💕
iremasmahan06 prensesinannesi94 dogum belirtilerinde karin sertlesmesi varmiydi ay 34. Haftadayim karin sertlesmem cok oluyor 2 gundur ve pelvik agrimda var bizimkide kiz
prensesinannesi94 Merve0227 aynen canım doğumdan sonrası büyük rahatlıkmış ama 😊Allah yardım etsin sanada bir avazda kurtul inşallah
prensesinannesi94 iremasmahan06 toplanmaya başlamıştı son zamanlarda geceleri uyku uyumuyodum o yüzden sağa dönsem sağa toplanıyodu sola dönsem sola
Sd_gulerer88 Nst lerinde sanci cikmismiydi kuzu gozun aydin bu arada bende 37deyim cumartesi haftaya cati var normal istiyorum bende
prensesinannesi94 Sd_gulerer88 hiç sancım yoktu canım nstlerde acilden giriş yaptıktan sonra çıkmaya başladı ufak ufak ama ben hissetmiyodum onları
Busssssraaaaa prensesinannesi94 Gözünüz Aydın darısı başımıza diyelim🥰 Ben de Zeynep kamil hastanesinde takiplerimi başlamayı düşünüyorum memnun kaldınız mı ve önerebileceğiz doktor var mı🌸
prensesinannesi94 Busssssraaaaa teşekkür ederim amin 😊 doktor öneremem acilden giriş yaptım çünkü ama kim geldiyse yanıma hep güleryüz gördüm hepsi gencecik zaten ebeler hep annecim iyimisin annecim sana iğne yapıcam gibi hitap ediyorlar çok tatlılar 🥰