Seydusss Kızlaaar bebeğinizin ilk hareketlerini kaçıncı haftada ve nasıl hissettiniz 🐣 Bir de bebeğin hareketi olduğu nasıl anlaşılıyor biraz konuşalımmm😍
Pamuk Seydusss Ben 14. Haftamda yan yatınca karnımın altında bisey kayıyor gibi oluyordu 15 oldum şimdi karnımın altı kasiliyor gibi bisey biyere toplanıyor gibi.
-Nazlican35- Seydusss 20 haftada net hiddettim ikizlerim ı şimdi hiç durmuyorlar hele ben yatarken içerde napıolar bilmem 😂
Seydusss Ozge56 17 haftalık olduk ara ara kıpırtılar oluyor ama bağırsak hareketleri mi bebek mi emin olamıyorum 🙈 Bir de ilk gebelik olunca insan bilemiyor haliyle, siz kaç haftalıksınız ☺️
Honey_candy Seydusss Seydusss biz 16+2 haftalık olduk. Ama ben henüz bişey hissetmedim. Ha tabi soracak olursanız biran önce hareketleri hissetmeye başlamak istiyorum orası ayrı😅 çokk heyecanlı bir bekleyiş
Ozgeguney Seydusss eğer zayıfsanız bebek olabilir 🥹 ben de o haftalarda çok net hissetmeye başlamıştım
Ao526- Seydusss bende 20. Haftamdayım 🙈 Aynı şüpheye düşüyorum zaman zaman. Ama böyle balık süzülüyor gibi, ufak dokunuşları veya tek tarafta olan gerginlikler hissedince bağırsak hareketi değil diyorsun 😂 Daha bi farklı 😂 kelimelere dökemedim 😂
Seydusss Pamuk İğne batması gibi ise bende de o haftalarda olmuştu bebek ve rahim büyüdüğü için denmişti
Eysdiemti Ozge56 ilk gebeliğim 16 haftalıkken hissettim eğer göbek bölgen yağlı değilse hissedebiliyorsun 😂🥰
Seydusss Honey_candy Evet heyecan mutluluk tüm güzel duygular bir arada rabbim kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi de nasip etsin sağlıkla 😍🤍
Busel Seydusss 18 19 arası çok hafif hissettim 20den sonra hissetmemek elde değildi şimdi 36.yim sen gelll geceleri bide bana sor😂😂 durmuyo durmiyyy kudurdu yine gece olunca
Fatmaa04 Busel hahaha benim kızım gibi 32. Haftadayız geceleri yatırmıyor o kader hareketli ki 😀🌸🧿 maşallah nazar edicem kızımı ☺️ sizinki de gelmek üzere artık sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻
Fatmaa04 Seydusss benim de ilk gebelik şu an 32 haftalık ama ben 17,18 gibi hissetmeye başladım 18,20 den sonra artık tutamıyorsun zaten 😀 her gün hissediyordum bu güne kadar çok şükür şu an da karşılıklı tekmeleşiyoruz 🤪🥰
Seydusss Fatmaa04 Hahahha sevgi gösterisi karşılıklı rabbim hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza 🤍
Busel Dilekonurr çok tatlı evresini 30.haftadan sonra otomatik olarak birakiyoruz😂😂 hele yer daralınca bide can acitinca hahahah 30dan öncesi ve sonrası diye ayrılıyor bence 😋🥲
kukulim3434 Busel 37 haftlaığım yeri daralınca hareketlerinden gözümden yaş geliyor artık acıdan. Heryeri ayrı oynuyor yırtacak karnımı diye korkuyorum ikinci benim bu arada ilki bu kadar değildi. Bu çıkmaya çalışıyoruz sanki canım o kadar yanıyorki yaş geliyor gözümden🤣🤣🤣 ilk zamanlar kelebek varmış gibi de kanat çırpıyormuş gibi oluyordu şimdi amuda kalkıyor herhal🤣🤣
Mlsayca_07 Seydusss annenın kilosuna göre farklılık gosterebılıyormuş ben 62 kiloyla hamile kaldım 20. Haftada hareketletını hissetmeye başladım o hareketlerde damar atıyormuş gıbı çok az zamanla hızlandı bey efendi suam 35 haftama gırıcem uykudan uyandırıyo 😂 doktorum erkek bebeklerim daha güçlü olduğunu söyledi yanı kızlara göre dağa sert tekme atıyorlar benmkıde içerde futbol oynuyor galiba 😂😂😂