Mzzz 12-13. Haftalarda yanılmalar çok olduğu için doktorlar söylemek istemiyorlar. Ben özele gidiyorum 13. Haftada söylemek istemedi ben ısrar edince tahminini söyledi 😊
Beyzabasyigitt Mzzz çalışıyorum maaşım yattıktan sonra gideyim diyorum 15 hafta falan olacak belli olur o zamana diye düşünüyorum bakalım 😄
Beyzabasyigitt Gazeliz Çalışıyorum zaten cuma maaşım yatacak onu bekleyeyim diyorum sonra hafta sonu giriyor araya yine bi 15 haftalık falan olacak gösterir inşallah o zaman 😄
Beyzabasyigitt Babyykmz yaa inşallah gönlümüze göre olsun hepimizin cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter ama merak işte 😄
Mzzz Beyzabasyigitt gösterirse belli olur ama ben burda detaylıda bile değişeni duyduktan sonra insan ikilemde kalıyor 😂😂
Beyzabasyigitt yildizzzz16 inşallah bakalım bende hem merak hem de Alışverişe başlamak istiyorum yavaştan o yüzden öğrenmek istiyorum hemen 😄
Sevin21 Beyzabasyigitt yani o birazda bebisin pozisyonunla ilgili oluyor bzmki hep totosunu gösterdi sagolsun😀
Svgyl Beyzabasyigitt benimde ilk çok merak ediyodum eşimde de daha hiç görmedi özele gitmeyi düşündük beraber aynı anda öğrenelim diye ama bekledik zamanı gelince netleşince öğrendik bu ilk yaşantılar sen eşinle karar ver nasıl istiyorsa bence içinde kalmasın öyle yaşa