Ozlmcgrci Kac haftaliksiniz? Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Doğumlar nisanın kaçında ? Sohbete gelinnnnn😘 biz 19 haftalık olduk cinsiyetimiz belli değil göstermiyor minigimiz doğum 7 nisan gibi görünüyor ama sezeryan olduğu için mart sonu da olabilir 🤗
cgmnmelike Ozlmcgrci bizde 18 haftalıgımız cok şükür oğluşum olucak 😍 raabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙈
Kadriyeeee Ozlmcgrci ayyy inanmıyorum benim de aynı sizin gibi Doğum 7 Nisan 💃🏻 Bizim cinsiyetimiz erkek umarım sizinki de Bir an önce belli olur 🙏🏻
Ayselll Ozlmcgrci yarın tam 17 haftalık oluyoruz 🤗 Allah nasip ederse minik meleğim bir kızım olacak 👼🏻👼🏻
Hhhzzzlll3545 Ozlmcgrci 18+6 olduk biz oglusumla 😊😊 16+3 te gosterdi kendini kuzucum tahmini dogum 6 nisan gorunuyo ama bizimde mart sonu olabilir 😍💙
Seva Bizde 17 haftalık olduk kendini erken gösterdi o bir erkek doğumda 15 nisan diyor doktorumuz hayırlısı inşallah
Arjin Seva hemen gösterdimi cnm☺️Bana 12. Haftada erkek dedi %80 ihtimal 15. Hafta gittim görünmüyor dedi
Ozlmcgrci Kadriyeeee ay insallah ya çok merak ediyorum bi gösterse kuzucuk benle aynı gün doğum yapacak kuzenimde var onun belli oldu oğlu olacak benimki bir türlü göstermiyor 😄
Hhhzzzlll3545 Ozlmcgrci evett allah aaglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah senin kız gibi hissettim ama bilmiyorum tabi 🤗🤗
kayaeda Ozlmcgrci bende 19 haftaligim martin son haftasi yada nisanin ilk haftasi görünüyor dogum biz cinsiyeti 13. haftada öğrendik siznki göstermedigine gore kiz olabilir
Ozlmcgrci kayaeda sizin cinsiyet ne canım 😊 insallah öyledir herkez ole diyor ama rabbim bilir tabi bacaklarını kapatıyor sürekli 🤣
Melikeersinbekinay Bizde 17 haftalık oldu doğum Nisan 18 de bu gün ikinci kızım olacağını öğrendim rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin hanımlar 🤗🤩
Kadriyeeee Vandb yaaa eee süpermiş baya aynı anda doğurma potansiyelimiz var 😂 hareketlerini hissediyor Musun 😍 ben hissediyorum ne kadar güzel bir duyguymuş ❤️
Nazandeniz Ozlmcgrci 17+4 haftalığım tahmini kız dedi ama kesin birşey yok beklemedeyiz. Doğumum 15 nisan