Nesli8181 fufu07 baya gripdim o gün belim ağrıyordu bende gecsin diye sıcak su koydum belime hafifletir ağrısı diye akşam lavobaya girerken bi damla kan vardı hemen ambulansı çağırdık hastaneye tam açıkla gittim doğurdum
Nesli8181 hzl040823 cidden ben bile inanamadım kendime kendim kalp hastasıyım sezaryen isterken normal yaptım bianda
tugcee0 hzl040823 bende 32 haftalığım yarın 1 haftadır almaya üşendiğim pilates topunu almaya gidecem normal doğumdan korkuyorum ama bakalım nasıl olacak
tugcee0 hzl040823 şişir valla çok işe yarıyormuş hastanede bile gördüm kaç tane vardı yan yana dizmişler
tugcee0 hzl040823 valla bende yuvarlanacam artık napim 😂 YouTube simge duman diye biri var onu çok övüyorlar onu izleyecem bende 😂
Aselsultan2018 Cihangirmom inşllh canm kullanır nuk’u da duymuştum biberonda, hem emzirip hem biberonla beslemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse beni reddetmesinden korkuyorum açıkçası , göğüs ucuna en yatkın olanı almak gayem
gkcnn hzl040823 normal doğum olsun diye yürüyüşler sporlar hurmalar her yolu denedim sonuç sezaryen 😄😄
Elifbuyukk hzl040823 hamile pilatesi yapıyorum günde 15 dakika. Akşamları 10 dakikalık yürüyüş yapıyorum özellikle bayır çıkıyorum. Pilatese ek olarak çömelip kalkma hareketleri yapıyorum