hzl040823 Kızlar selam 38+4’üm normal doğum istiyorum biraz da korkuyorum ama siz neler yapıyorsunuz bu süreçte? Doğumu kolaylaştıran açılmak için tavsiyelerinizi alayım🤔🫣😊
Humeyraeslem1 hzl040823 Ben bunları yapıyorum artı bide plates topuyla egzersiz yapıyorum 37 haftaligiz bakalım ne zaman gelicek bizim kiz😊
Busel hzl040823 bende pazartesiden sonra baslicam bakalım doktor tavsiyesi ile hergun yarım saat yürü evde hareketler vs yap dedi hurmaya baslicam bakalım evde merdivenler var onlara in çık yaparım baş asaga zaten umarım kolayca kanala girer ve gelir
Nesli8181 hzl040823 Vala benim bisi yapmama gerek kalmadı belime sıcak su koydum hastaneye tam açıkla gittim 😄
hzl040823 Busel bende yürüyüş yapmaya başladım evde hareketleri de ekleyeyim artık zor zamanlar bir an önce doğurmak istiyorum 🥲🥲😂
Nesli8181 hzl040823 yoktu ki gripdim belim ağrıyordu sdce gecsin diye sıcak su koydum bianda kendimi hastane de buldum yarım saat de doğum yaptım sezaryen isterken normal oldu
hzl040823 Busel aman ya bana da diyorlar kızlar geç geliyor diye 40 dan önce çıkmaz diye herkes bi şey diyor🙄🙄
hzl040823 Nesli8181 yaa ne güzel bende kolayca doğurmak istiyorum 15 gündür benim de belim ağrıyor sıcak su mu koysam bende 😂😂😂
Nesli8181 hzl040823 dene istersen tam açıkla gittim hastaneye şaka gibi ilk dogumdu bilgim yoktu bende bilmeden koydum doğurdum
Nesli8181 fufu07 baya gripdim o gün belim ağrıyordu bende gecsin diye sıcak su koydum belime hafifletir ağrısı diye akşam lavobaya girerken bi damla kan vardı hemen ambulansı çağırdık hastaneye tam açıkla gittim doğurdum