• Gebelik
  • Şafaklar Kaç Hanımlar ❤️❤️

Aycegul gene kusma isteğim var ama kan kusucam diye cok korkuyorum bide zorladım için boğazım acıyor

Busel çok tekme atarsa ne yapıyor kordonumu doladı acaba az hareket etse kendi kendime niye hareket etmiyor diye delleniyorum . Analık delilikten başka birşey değil .

Aslına bakarsan deneyimli anneler hariç, annelikte bilinmez. Öğreti ile aktarılıyor . Tıpkı babalarda olduğu gibi .. netice itibariyle bizler de bilmiyoruz . Zamanla bebek öğretecek herşeyi .. fakat koruma içgüdüsü öyle baskınlaşıyor ki bağzan delirdiğimi falan düşünüyorum .

Masum dünyayı bilmez gözlerle bakıp duracak etrafa . Doğumun acısı mı o iki çift masum gözün bize muhtaç olması mı ? Her duygunun aynı anda yarıştığı ve nasıl davranman gerektiğini söyleyen yakınlar..

Ama hamilelik başlı başına zor . Bağzan diyorum kocam da çektiklerimi çekse keşke de görse gece vakti lavaboya kalkıp kaburga ağrısından yatamayıp döne döne bi hal olsa diyorum fakat horlayan bir kocamın olması da benim imtihanım zahiri :)))

cinelili haahahah dimi yaaa benimkide diyor ne olabilir diyorum ah keşke arada alıp sen tasisan anlarsın