dedanur minikavakado aynısı bendede var gerçekten maşallah ayaklarıyla fena vuruyo Canımız acıyo ama onun vurması o kadar güzel ki kızamıyo insan 🥰
dedanur Azra41 maşallah bnde körfez yarımcadayım görümcelerim derincedeler 🥰 böyle arkadaş ortamı bulalım diye açtım bu postu yakın olanlarla tanışalım kaynaşalım ben çok istiyorum arkadaş ortamı ❤️
dedanur minikavakado nstler kaçıncı haftada başlıyo bana doktorum 3 hafta sonra nst ye bağlanırsın dedi bi türlü çözemedim bunu 😅
Virgohome 30+5 kızımla artık doğurmak istiyorum ara ara yalancı sancı giriyor sizdeyse varmı hafif kasılmalar bi bölgede toplanıp sertleştiriyor kendini o an hareketli etmek daha iyi yoksa uzanmakmı bilemedim tavsiye verirmişsiniz ❣️❤️
minikavakado Virgohome ilk çocuk herhalde :)) şahsen doğsun istemiyorum kalabildiği kadar kalsın haha :)) dışarda abisi var çünkü
dedanur Virgohome bizde o kadarız aynıyız sizinle benimde sol tarafımda çok aşırı sertleşme oluyo henüz kasılma felan yaşamadım ama hep sol tarafıma uzanınca çok vuruyo sol tarafı çok seviyo bizimki bu zmaanlar bol bol dinlenme zamanlarımız doktorum öyle demişti bana 😘
minikavakado 33 de gireceğim ama bunun sanırım net tarihi yok durumunuza göre son aylarda başlatıyorlar ☺️
dedanur kayseres oo maşallah ne güzel darısı bizlere inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🥰
Virgohome dedanur Öğlene kadar yatıyorum valla 😂 yürüyüş yapmam lazım bi nasip olmadı anca ev işiyle hareket ediyorum
dedanur Virgohome bende ufaktan yaptım ama yine aynı oldu vallaha hiç bi farklılık yok çok ağırlaşmadan yapmak iyi de pek farkı olmuyo yürüyüş yapcak hava yok ki bozuk hep 🙂
dedanur Azra41 bende erzurumdan gelin geldim buraya 2 yıl olucak inşallah bende çok yabancıyım vallaha aynen yakınız tanışırız inşallah 🥰
dedanur Pamuk ayy maşallah daha küçücük Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok yakın bana 🥰