dedanur Merhaba hanımlar nasılsınız biz oğluşumla 30+5 olduk sizler kaçıncı haftadasınız Hamilelik nasıl geçiyor ❤️🥰
minikavakado 30 üstü olmuşuz üç kişi :) Karnımda sert hareketler hissediyorum canım yanıyor sizlerdede var mı? özellikle akşamları geceleri oluyor
Sevdemmm41 minikavakado oluyo tabi kasılıyo heleki tuvaletim gelince doğrulamıyorum iki büklüm oluyorum
dedanur minikavakado aynısı bendede var gerçekten maşallah ayaklarıyla fena vuruyo Canımız acıyo ama onun vurması o kadar güzel ki kızamıyo insan 🥰
minikavakado Sevdemmm41 doktoruma söyledim çok telaşlanmadı ama ben bi anlam veremedim ya 2. hamileliğim ama sancı sadece doğumda yaşamıştım ilkinde😁 bu arada mesafe baya var :) Bi derince yakın bana
dedanur Azra41 maşallah bnde körfez yarımcadayım görümcelerim derincedeler 🥰 böyle arkadaş ortamı bulalım diye açtım bu postu yakın olanlarla tanışalım kaynaşalım ben çok istiyorum arkadaş ortamı ❤️
Sevdemmm41 minikavakado ben sağlık ocağında hemşireye konuşmuştum normal demişti zaten artık nst ler başlıyo salı günü hafta da bir gidicem. Evet baya uzağız
dedanur minikavakado nstler kaçıncı haftada başlıyo bana doktorum 3 hafta sonra nst ye bağlanırsın dedi bi türlü çözemedim bunu 😅