Esraniyazi05 Melekler12 Benim oğlumda öyle erkek bebeklere normal deniliyor hafta olarak önden gidince erken mi doğuyorlar ? Yoksa yine vaktinde mi doğar
Zeyneparsln Melekler12 27 haftalığız bu hafta alınacaklar biticek inşallah toplu Alışveriş yapacağız bi an önce maaş yatsın diye bekliyorum 😅
annekuzusu_ Melekler12 deniycem dediğiniz gibi yukarı çıkması lazım çıkmasa sezeryan olcam veya erken doğuma sebeb oluyor inşallah çıkar yukarı 7 hafta daha geçsin sonra gelsin insallah rabbim hepimizin bebeğini korusun 🙏🏼♥️
Gizem4134 Melekler12 Allah’ın izniyle benimde kucağıma alıcağım ilk evladım hem çok duygusal hemde çok heyecanlıyım daha çok az şey alabildim inşallah doğuma kadar tamamliycaz 🥰
Dilaraanl Rukiyeakn normal mi olcak sezeryan mı bide kac haftalıksınız 12 haziran deyince merak ettm🥰
Rukiyeakn Dilaraanl merhaba 29+5 im 27 haftalıkken gittiğimde doktora baş aşağı pozisyondaydı doktorum normal doğuma engel bir durum yok dedi bende normal doğum istiyorum ama aksi bir durum olursa sezaryan da olabilir gibi konuştu 12 haziran dedi ama 🙂
Dilaraanl Ummuhan_52 ne yokmu yavrum herkese cevap yazınca sana ne yazdıgımı bulamadım valla neyin cevabı bu😂
Oznur-96 Melekler12 ay çok heycanlıyım benimde ilk 28+5 haftalığız herşeyi hazır onun gelmesini bekliyorum
Dilaraanl Ftm16 ayyyy uygulamada suan 27. Haftaya girdik 3. Trimster yazıyoooor 🥺 ne cabuk geciyor günler yaaa