Dilaraanl Ummuhan_52 2 yaşından sonra mecbur yapılacagı icin simdiden yaptık onca eşyayı nereye koyaydık yavrum😂
Bus1234 Melekler12 hazırlıklar yavaş yavaş oluyor Haziranın ilk haftası doğum olacak benim de ilk heyecan ve korku var 🥲
Dilaraanl Ummuhan_52 ne yokmu yavrum herkese cevap yazınca sana ne yazdıgımı bulamadım valla neyin cevabı bu😂
Rukiyeakn Ay çok heyecanlıyım kızlar 12 haziran dedi doktor bize de 💙🐣eksikler bitmiyor her an yenisi çıkıyor ama ufak tefekler kaldı bitti sayılır, acaba bayramdan sonraya kıyafetleri yıkayıp ütülersem geç mi olur bilemedim🙃
Dilaraanl Rukiyeakn normal mi olcak sezeryan mı bide kac haftalıksınız 12 haziran deyince merak ettm🥰
Rukiyeakn Melekler12 bende öyle öyle düşündüm 💐 Ben de geceleri hemen uykuya dalamaya problemi başladı sizin de öyle mi rahat bir posizyon bulamıyorum ya ateş basıyor ayaklarımı ya da daralıyorum burun tıkanıklığında n
Mhtpflz Melekler12 aldım baya birşey ama yine eksiğimiz var bakalım almaya çalışıyoruz herşeyde pahalı 😇 ama artık zorlanıyorum 30. Haftamdayım herşeyi internetten aldım mağaza gecicek durumda değilim
ebrar123_ Mhtpflz bende 30. Haftadaym son günlerde bebeğin hareketlerinde azalma var sanki. Bir kaç hafta önce daha hareketliydi sizinde öyle mi acaba
Melekler12 Rukiyeakn bacım ben çok uykucu biriydim yaptığım zaman kıyamet kopsa uyanamazdim ama şimdi yatamiyorum gobusten 🥰
Rukiyeakn Melekler12 evet ya bazen sanki aşırı geriliyor çatlıycak gibi oluyorum zor zamanlarına doğru gidiyoruz sanırım hamileliğin 😀😬
Melekler12 Rukiyeakn karnım harita oldu zaten 😅 bı an önce sabah olsun istiyorum 7 oldumu ayaktayım ben 😅😅
annekuzusu_ Melekler12 Haziran 5 gibi doğumum insallah 🧸ama riksliyim erken doğum da olabilir dua edin bana lütfen bebeğim erken doğmasın 😑
annekuzusu_ Melekler12 plesenta aşağıda olduğu için kanamam oluyor 25.haftadan beri sadece uzanıyorum annemde kalıyorum 30 +4olduk haziranın 5 i doğumum olcak bebeğim dursa insallah 🙏🏼🥰
Bebekliannee SheeR sağlıkla gelsinler inşallah 🙂 benimde prensesime 👸 prens 🤴 kardeş geliyor Allah’ım nasip ederse 🤲🏻
annekuzusu_ Melekler12 deniycem dediğiniz gibi yukarı çıkması lazım çıkmasa sezeryan olcam veya erken doğuma sebeb oluyor inşallah çıkar yukarı 7 hafta daha geçsin sonra gelsin insallah rabbim hepimizin bebeğini korusun 🙏🏼♥️