• Doğum
  • Son 10 🥰🥰♥️♥️ önerileri bekliyorum ♥️

Evet kizlar yolun sonuna yaklaştık 37+2 yiz 😊 eğer bi sorun çıkmazsa doktorum 10 Nisana doğum tarihi verdi 38+5de alacak 🥰 2.gebeligim sezeryan doğum olucak buda 🌼 ilk cocukta o kadar acemiydim ki inanin ne oldu nasıl gelişti hatırlamıyorum bile 😊🤷🏼‍♀️ sezeryan Doğum sonrasi hızlı iyileşmek icin ağrı olmasin diye öneriniz varsa yazın lütfen 🥰

Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin💐💐🤲🏻 bizimde son 20 gibi 🥰🥰 doktorum 10′u ile 20’si arasında alabileceğini söyledi heyecan dorukta benimde ikinci sezeryanim olacak ilkinde acemi oluyoruz ama bunda da her şeyi bilerek girmek biraz stresli☺️

Zeytininannesi aynen öyle ilkinde ne yasayacagini bilmediğin icin korku olmuyor bunda baya korkuyorum ben şahsen 🤦🏼‍♀️😊 sende hayırlısıyla kavusursun insallah hayirlisiyla bebisine🥰

Benim de son 17 günüm 2.sezeryan ama çok korkuyorum arkada 3 yaşında oğlumu bırakacağım korkusu da beni çok zorluyor ameliyathane ortamı vesaire

Elo211 canm benmde 10 nısan yada 12 nısanda 2.sezeryanım olcak ben brııncıde okadar cabuk toparladım kı cokk yuruyus yaptm ama oyle boyle degl cok hızlı toparladım sennle aynı donemde 2.sezeryanımızı olcaz ♥️ ınsallah saglkla kolaylkla alırız kucagmza bebeklerımızı

El123 amin inşallah 😊 biliyomusun aynı gün biriyle beraber bebegimi kucağıma almayi düşünmek cok hoşuma gidiyor 🥰 umarim hayirlisiyla gelirler

2323i bende en cok ondan korkuyorum ♥️ ama Allah büyük insallah hayırlısıyla kavusuruz bebeklerimize ♥️

Ayyy benim de 10 nisan canımm💃🏻Benim ilk gebelik, heyecandan ölüyorum. Tavsiyeleri ben de okumak isterim🙊

Aegean yaa ne güzel 😊 sende sağlıkla al inşallah kucağına 😊 ben ilkinde hic kahve içmemiştim boynuma çok kötü ağrı atmıştı bunda bolca tuketicem sende tüket 🥰🥰

El123 yürüyüşten başka tavsiyen varmi canım ♥️

Elo211 amın cnm bnm bnde oyleym burda okuyunca ınsanları bnmde ıcım huzur doluyo valla canım yuruyus ten baska tavsye usutmemeye calıs ve bol su ıc usutursen su ıcmzsen ıdrar yolu enfeksıyonu oluyorsun ve zor gecıyo yelek sız fılan durma kalın corap lar giy hep bıde aman benm yaptgm hatayı yapmayın bebek cok aglarsa cok aglıyo yedklerm gaz yapıyo dıye tek tip beslenmeyin ben oyle yaptm basur cıktı 4 senedır cekıyorum hayatımın kabusu oldu aman sız yapmayn

El123 yeme olayinda kesinlikle katılıyorum bende aman sunu bunu yemiyeyim gaz yapar diye cocuk da hic alışmadi kolik bebek oldu çıktı başımiza bunda ne gelse önüme yerim diyorum üşümeme konusunda da katılıyorum 🥰🥰🥰

Elo211 bende valla canm neler cektk bız kızımda aylarca ah ah hıc bısey yemedm hep kuru beslendm öldüm amannn amnn bıdaha o hataya dusmem

Elo211 Tamamdır canım hastane çantasına koydum kahve teşekkür ederimm🙊

Canm benmde kesnlestmı 10 nısan sabah 8de yatsn yapılacak 😍