Evet kizlar yolun sonuna yaklaştık 37+2 yiz 😊 eğer bi sorun çıkmazsa doktorum 10 Nisana doğum tarihi verdi 38+5de alacak 🥰 2.gebeligim sezeryan doğum olucak buda 🌼 ilk cocukta o kadar acemiydim ki inanin ne oldu nasıl gelişti hatırlamıyorum bile 😊🤷🏼♀️ sezeryan Doğum sonrasi hızlı iyileşmek icin ağrı olmasin diye öneriniz varsa yazın lütfen 🥰
Son 10 🥰🥰♥️♥️ önerileri bekliyorum ♥️
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin💐💐🤲🏻 bizimde son 20 gibi 🥰🥰 doktorum 10′u ile 20’si arasında alabileceğini söyledi heyecan dorukta benimde ikinci sezeryanim olacak ilkinde acemi oluyoruz ama bunda da her şeyi bilerek girmek biraz stresli☺️
Zeytininannesi aynen öyle ilkinde ne yasayacagini bilmediğin icin korku olmuyor bunda baya korkuyorum ben şahsen 🤦🏼♀️😊 sende hayırlısıyla kavusursun insallah hayirlisiyla bebisine🥰
Benim de son 17 günüm 2.sezeryan ama çok korkuyorum arkada 3 yaşında oğlumu bırakacağım korkusu da beni çok zorluyor ameliyathane ortamı vesaire
Ayyy benim de 10 nisan canımm💃🏻Benim ilk gebelik, heyecandan ölüyorum. Tavsiyeleri ben de okumak isterim🙊
Elo211 Amin canım hayırlısiyla inşallah 🥰
Elo211 amın cnm bnm bnde oyleym burda okuyunca ınsanları bnmde ıcım huzur doluyo valla canım yuruyus ten baska tavsye usutmemeye calıs ve bol su ıc usutursen su ıcmzsen ıdrar yolu enfeksıyonu oluyorsun ve zor gecıyo yelek sız fılan durma kalın corap lar giy hep bıde aman benm yaptgm hatayı yapmayın bebek cok aglarsa cok aglıyo yedklerm gaz yapıyo dıye tek tip beslenmeyin ben oyle yaptm basur cıktı 4 senedır cekıyorum hayatımın kabusu oldu aman sız yapmayn
Canm benmde kesnlestmı 10 nısan sabah 8de yatsn yapılacak 😍