Sezen01 gokcesgoktas bence vijinal florayı bozma ben bol su içtim bir de nioli yağı kullandım hiç olmuyorum çok şükür iç çamaşırınıda temiz tut geçer bence
uzlet gokcesgoktas sirkeli su geçirmiyor sadece rahatlatıyor bende öyleydi en azından. Nioli yağı da düzenli kullan çamaşırını damlat temiz ve kuru tut sürekli. Günlük ped de kullanma canım. Ama kesin çözüm dut kürü canım hemen yapmaya başla
Selin356 gokcesgoktas ben hemen panik yapıyorum bısey mı var bobregım de neden bu kadar ağrıyor diye doktora gıdıyorum bısey yok enfeksıyondan dolayı diyor
gokcesgoktas Selin356 Yok panik yapma ben gittiğimde idrar aldılar 2 farklı tüpte sonra doktor taş düşürdüğümü söyledi senede 1 kez net taş düşürüyorum ben ondan dolayı da enfeksiyon oluyormuş
Seyda_09 Ya bendede oldu bi toz bi kerelik bide fitil verdiler ama fitil yapıyorum dışarı akma olmuyor fitilden sonra yanlş bişiy mi var fitilden sonra herks akma oldu yazıyor bende neden olmadı sizce ne olablır 20 haftalık hamileyim
uzlet gokcesgoktas bir avuç kuru dutu 1-2 bardak su ile kaynatıp hafif ılıdıktan sonra içmen gerekiyor dutlarını da yiyordum ben vücuttaki enfeksiyon için çok güzel bir tarif internette dut kürü yazınca çıkar zaten Şifa olsun inşallah canım
Selin356 gokcesgoktas tamam çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın her zonkladıgında panikten ölüyorum 😔
gokcesgoktas Selin356 Panik yaparsan olmayan şeyler de gelir seni bulur rahat ol ve korktuğun şeyleri aklına getirme gelirse de Allah korusun iptal iptal iptal de 3 kez 🥰