gokcesgoktas 2 aylık gebeliğim var kızlar 2 gündür idrarımda yanma ve bugün kaşıntı başladı bebeğe bir zarar verir mi bu enfeksiyon korkuyorum :((
uzlet gokcesgoktas canım gidip tahlil ver ilaç kullanmaya başlarsın yada düzenli kuru dut kaybat suyunu ve kendisini tüket enfeksiyona birebir bende hamilelik boyunca mantar enfeksiyonu yaşadım
TTtutku gokcesgoktas tek seferde bitiren bi toz veriyolar bana vermişlerdi monurol şase diye uygun görürse doktorun ondan kullanabilirsşn genelde enfeksiyon başlangıcı felan varsa verşyolar
Adin12 gokcesgoktas enfeksiyon sanada zarar verir bende de oldu gittim tahlillerm yapıldı fitil verildi
Tgctt gokcesgoktas Bende de aynı sorun oldu ama doktorum fitili 3 aydan önce vermedi. 12. haftam bitti ozaman 3 gün kullanacağım fitil yazmıştı. Çok rahatsız edici gerçekten geçmiş olsun
gokcesgoktas uzlet bende bi yerde okumuştum 3 aylık olana kadar ilaç verilmiyor neyse sirkeli su ile geçirmeye çalışalım 😔
gokcesgoktas Tgctt Çok sağolun ya ben gebelikten 5 ay önce de çok büyük bir enfeksiyon atlattım hastanelik oldum bu sorun hep oluyprdu bende gebelikte de oldu sirkeli su ile geçirmeye çakışalım bakalım 🥺
Sezen01 gokcesgoktas bence vijinal florayı bozma ben bol su içtim bir de nioli yağı kullandım hiç olmuyorum çok şükür iç çamaşırınıda temiz tut geçer bence
uzlet gokcesgoktas sirkeli su geçirmiyor sadece rahatlatıyor bende öyleydi en azından. Nioli yağı da düzenli kullan çamaşırını damlat temiz ve kuru tut sürekli. Günlük ped de kullanma canım. Ama kesin çözüm dut kürü canım hemen yapmaya başla
Tgctt gokcesgoktas Bende nekadar dikkat etsemde sürekli tekrarlayan bir şeydi :( doktorunuza yinede danışın siz. Fitilden sonra rahatladım ben umarım tekrarlamaz
Bsr-shn123 gokcesgoktas 33. Haftamda oldum be de doktor antibiyotik verdı kullanmak istemedim Nioli yağı kullandım 1 hafta da gectı ilaçsiz iç camaşirina damlatmam yeterli 😊
Selin356 gokcesgoktas her kadında oluyor sanırım ya enfeksiyon böbreklere vuruyor dırek kaç kişi de duydum bol su ıcmeyınce hemen tekrarlıyor
gokcesgoktas Selin356 hamilelikten sonra istemsiz aşırı su içmeye başladım halbuki tekrarlanmaması gerekirdi
Selin356 gokcesgoktas Allah Allah yer edıyor heralde bazen inatcı oluyor bakterıler öyle olmuş olabilir yine var mı böbrek ağrınız
gokcesgoktas Selin356 bugün oldu sol böbrek ağrısı zaten bu olduğu zaman direk sızlatıyor bi beni sonra hafifliyor