ada1180 Hayalvemasal00 benimde 60 a kadar çıktı cnm doktor serum iğne ve hap verdi hastanede sana ne yaptılar peki
Hayalvemasal00 ada1180 banada sadece 2 tane serum yaptı sancim bakti o kadar canim. Hab yada igne yapmadi.
ada1180 Hayalvemasal00 anladm cnm evdemisin şuan gerek görmedi demek yeterli oldu serum iğne bebeğin ciğerleri gelişsin diyeymiş hap ve serum sancı olmasın diye
ysmnse Hayalvemasal00 ben şimdi 36 haftalığım canım. Doktorum risk var diyor hatta 38 de doğurursun diyor 30.haftada bebek aşağıya inmişti ıstırahat et dedi şu an rahim ağzı uzunluğum iyi durumda ama sancılarımdan dolayı galiba doktorum erken risk görüyor
ysmnse Hayalvemasal00 ben şimdi 36 haftalığım canım. Doktorum risk var diyor hatta 38 de doğurursun diyor 30.haftada bebek aşağıya inmişti ıstırahat et dedi şu an rahim ağzı uzunluğum iyi durumda ama sancılarımdan dolayı galiba doktorum erken risk görüyor
Hayalvemasal00 Esra8861 iyi yapmissin canim elimizden geldikce bildiğimiz kadar yardim etmeye calisiyoruz. Herkes bildiği bilgileri birbirine aktarsa ne guzel olur dimi :)
Hayalvemasal00 ysmnse 36yi doldurmussan korkma canim. Birsey olmaz insllah. Yinede vaktinde saglikla kucagina alman dilegiyle canim
ada1180 Hayalvemasal00 benimde 2 de gittim 6/7 gbi çıktım canım dediğin gbi Allaha emanet bebeklerimizde bizde sağlıkla zamanında gelirler inşallah 🙏🏻