YagizAsyaMom Esra8861 sancı değeriniz nedir 50 ve üzeri tehlike yaratıyor genelde. Birde siz hissediyor musunuz sancıları
ysmnse Esra8861 benimde 31+5 te ufak Bi iki tane çıkmıştı şu an 36+4 teyiz sancılarım daha çok ve yüksek çıkıyor ama rahim ağzı daha kapalı olduğu için doktorum üstünde durmuyor galiba
ada1180 Esra8861 normal değil cnm bugün gece 4 te bana oldu hiç anlamadan 60 lara falan çıkmış o an ağrı bile hissetmiyordum bazen nstde göründü ama doktor iğne serum hap vs bissürü tedbir aldı 36+4 üz bizde Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Esra8861 YagizAsyaMom ben sadece kasılma hissediyorum. Doktor saglık ocagı da ilaç yazdırmak için gittim, karnın cok sert bır baktır dedi nst de. O şekilde ilk kez girdim bende. Ben günde 2 3 kere olan kasılmalar hissediyorum sadece
Hayalvemasal00 ysmnse bende bugun nstye girdim 3 kez canim. Düzensiz sancilarim vardi. Erken dogum riskim var ama dr rahim agzi kapali simdilik dedi
ysmnse Hayalvemasal00 benimde sancılarım çok çıkıyorgeçen gün 70 lere çıktı 50 lere indi 20 lerde devam etti
Hayalvemasal00 Esra8861 bende bugun girdim bi kere 60a kadar cikti snra 30a indi snra 10la 20 arasinda gidip geldi. Seninki nasildi
ada1180 Hayalvemasal00 benimde 60 a kadar çıktı cnm doktor serum iğne ve hap verdi hastanede sana ne yaptılar peki
Hayalvemasal00 Esra8861 benim baş ucumdaydi canim. Netten arastirabilirsin bu tur sorulari. Dr sitelerinde herseyi bulabilirsin:)
Esra8861 Hayalvemasal00 buraya da yasayan varmı diye sormak istedim, en azından tecrübeli olan görüşünü yazar diye
Hayalvemasal00 Esra8861 iyi yapmissin canim elimizden geldikce bildiğimiz kadar yardim etmeye calisiyoruz. Herkes bildiği bilgileri birbirine aktarsa ne guzel olur dimi :)