melike098 defneemom normal dogum mu oldu kac haftalıkken doğdu kız mi erkek mi kizlar erken gelir diyorlar 38+0 olduk bekliyoruz bizde
minnakannesi08 EyAs son haftalarda doktor değiştirmek biraz yoruyor insanı her doktor bir değil çünkü
minnakannesi08 Ozlemiskndr hurma tüket canım ben ağrım olduğu zaman yere çömelip esniyodum bacaklarımı aç kapa falan merdiven inip çıkıyodum ilk doğumumda işe yaramişti
Lazz61 minnakannesi08 38+2 yim normal şartlarda doğum haftam fakat hanımefendi 2-3 hafta geriden geldiği için doğum bayram diyor doktor 😞 ben yıllardır hamileyim gibi hissediyorum valla bir an önce doğurayım sonra ki level de uykusuzum bu çocuğun gazı çıkmıyor postu için gelmek istiyorum 😂😂
aysenur204 Lazz61 merhaba bizde 38+1 haftalığız kızımla bizede 2-3 hafta geriden heliyor kafası küçük dediler kaç kilo acaba bebeğiniz bi sıkıntı yaşarsınız dedilermi
bendiyebiriii minnakannesi08 37+1 olduk biz de kızımla♥️🥹 pazartesi yani 37+3 olduğumda sezaryen olacağım nasipse. Başı kanala girdiği için beklemek istemedi doktorum çünkü normal doğumdan korkuyorum ben. Ama tabi küvözden de korkuyorum erken olduğu için. Valla kendimi Allah’a teslim etmeye çalışıyorum ne gelirse ondan. Bakalım
Hulya1920 minnakannesi08 36. haftadayız ne zaman gelir bilmiyorum 😊 zaman çok hızlı geçti sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin Rabbim 🤲🏻
Serenkrkmaz Bizde 38+2 deyiz hiçbir belirti yok henüz akıntı olması dışında normal doğum istiyorum çatı muayenesinde 2 cm açılmam vardı perşembe günü için randevumuz var bakalım hayırlısı
Ozge1708 minnakannesi08 36+5 haftaligim. Salı kontrolüm ver hem doğum gününü belirleyeceğiz. Bu hafta içinde olacak büyük ihtimalle doğumum. Bebeğimin suyunda azalma var çünkü. Bende bel ağrısı çok gece sabahlara kadr uyuyamıyorum. Birde mide yanması eklenince bian önce doğsun istiyorum