Sultan_celikkanat03 minnakannesi08 tam 40+2 haftalık normalde mart annesi olacaktım doğum tarıhimizi geçtik geldi geldi gelmedi son 1 hafta sonrasında suni sancıyla doğum
Esiraa 38+0 olduk acaba bizi neler bekliyor çarşamba günü kontrolümüz var doktorumuz 15 17 nisan gibi doğar demişti bakalım hakkımızda hayırlı olan olur inşallah sağ Salim hepimiz kucağımıza alalım ♥️
Seherak 37 haftalık olduk yarın kontrolümüz var 14 nisan demiştik sezaryen 38+6 da olacak bi değişiklik yoksa çok heyecan ve korku içindeyim ara ara regl gbı sancılar gelıyor mesane baskısı başkada bir şikayetim yok sağlıkla gelsinler 13 günüm kaldı 🥹
Merinizzz minnakannesi08 gece uykusu hiç yok bacak ve bel ağrısı vajina acısı ve daha da cabası bende de ve bu gün ilk kez hareketlerini gözle görülür bir şekilde hemen vajinanın üstünde hissediyorum merak ediyorum nedenini acaba kanala girdi mi ki diyorum
Elifbuyukk Merinizzz ya o bacak krampları var ya bende çekiyorum aynı derdi gece uykuları hayal oldu ☹️ Tam dalıcam bacak atıyor sanki karıncalar geziyor bacaklarımda çok kötü bi his
Elifbuyukk minnakannesi08 35+3 geceler uykusuz geçiyor oğluşumla. Bel ağrısı sırt ağrısı hafif adet sancıları ile başım belada 😄
EyAs minnakannesi08 Hiç içime sinmedi insan bi bakar ilk kez gittim gittigime pişman oldum bebeğim kilo almış mi durumu nasıl merak ediyordum bide 10 gün sonra randevu al gel diyo 10 güne nasıl randevu alim 15 güne anca buldum bakalim bu sefer nolcak. En güzeli hic doktor değiştirmemek mis
minnakannesi08 EyAs son haftalarda doktor değiştirmek biraz yoruyor insanı her doktor bir değil çünkü
Elifbuyukk EyAs ben 35+3 Haftalığım 32. Haftadan itibaren nst girmeye başladım en son çarşamba günü gittim doktoruma bundan sonra her hafta geliceksin dedi nst çekilip ultrasona giriyorum devlete gidiyorum bu arada
EyAs Elifbuyukk Bende devlet takipliyim. Basından savdı heralde çok saçma çocuk ne durumda bilmiyoruz. Neyse 2 hafta sonra tekrar gidicem eğer kendi usg ye sokmasa söyliycm.
Merinizzz Elifbuyukk tam anlamıyla öyle oluyor sadece duş alınca rahatlıyor piskolojim bozuldu sabaha karşı duş almaktan artık millet de yanlış anliycak diyorm apartman da😞🥴
323832 minnakannesi08 Nisan annesi olmayı beklerken Mart çıkmadan anne olduk 28 mart güzel kızım dünyaya geldi 35+6 da
Semra08 39 haftalığım 5 günüm kaldı doğuma nasipse ♥️ Rabbim herkese hayirlisyla kucağına almayı nasip etsin inşAAllah
Elifbuyukk Merinizzz sorma artık sinirden bacaklarımı yumrukluyorum yatakta iyice psikolojimiz bozuldu ☹️
minnakannesi08 Ozlemiskndr hurma tüket canım ben ağrım olduğu zaman yere çömelip esniyodum bacaklarımı aç kapa falan merdiven inip çıkıyodum ilk doğumumda işe yaramişti
1minik1anne Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bugün 36+0 olduk dün ikk defa nst ye girdim,bir iki sancım çıktı bebişim hala makat gelişi böyle giderse sezeryan dediler ve ben sezeryandan çok korkuyorum 😓