minnakannesi08 Emisse amin canım bu günleri de özlüyor insan evet ama yanımızda olunca bambaşka oluyo birde doğduğu zaman o kokusu dünyalara bedel 🥰
minnakannesi08 esiaks sağ salim kavuş canım yavruna. benimde çatı ağrım var kalçam kopacak sanki yürüyüş falan zor yapıyorum
minnakannesi08 Tugbaaa34 nişanın geliyo olabilir canım doktora görün korkulacak birşey değil doğum habercisi nişan açılman falan varmı diye kontrol eder doktor
Esracaa1 minnakannesi08 36+2 olacağım arada bi hafif ağrılarım oluyor geceleri rahat uyuyamıyorum artık 40. Haftaya doğum yapacakmışım gibi hissediyorum 😅
aliandalina Esracaa1 kız Esra nerelerdesiniz doğum tarihin belli mi bebiş kaç kilo nasıl gidiyor az kaldı ya heyecan tavan bizde sende durumlar nasıl 🐣🤗
Sinem_0618 Bizde bayram veya bayram sonrası gelir heralde diyorduk ama 36+0 ım bebek baya aşağı inmiş ve 2 cm de açıklık varmış haftaya cuma yeni bir kontrolüm var heran doğumu başlatabilir doktor hayırlısı olsun inşallah 😊
minnakannesi08 Sinem_0618 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım sağ salim kavuştursun yavruna rabbim🤲🏻🥰
EyAs 36 haftaligim hanımlar. Kontrole ne sıklıkla gidiyorsunuz? Her gidişte ultrasyona giriyormudunuz. Çarşamba kontrole gittim sadece nst cekti gönderdi 10 gün sonra gel dedi. En son 32haftalikkem girdim ultrasyona şuan bebeğim kaç kilo bilmiyorum.
minnakannesi08 EyAs normalde ultrason yapması lazım ben en son 35+5 günlük gittim ilk defa girdim nstye önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım nasılmış hanımefendi
Elifbuyukk EyAs ben 35+3 Haftalığım 32. Haftadan itibaren nst girmeye başladım en son çarşamba günü gittim doktoruma bundan sonra her hafta geliceksin dedi nst çekilip ultrasona giriyorum devlete gidiyorum bu arada
Ysmnrn EyAs her hafta haftasini tamamladigim ertesi gun icin kontrole gidiyorum. Her gittigimde de nst ve ultrason iki haftada bir de kilo kontrolu yapiyor. Her hafta gitmenin amaci da anladigim kadariyla plasenta kontrolu. Beslenmeyi ve gelisimi kontrol ediyor.
gzm25 BbabyMom yalancı sancı tam olarak nasıl hissediliyor acaba bende bi regl sancısı hissediyorum fakat yalancı sancı o mu bilemiyorum ilk gebeliğim 🙈🤷🏻♀️😁
BbabyMom gzm25 herkes farklı tarıf eder ama benim vajınama batma bebek kendını geriyor ıyıce ve ani bıçak saplanması gıbı seyler 🥲
gk123 Honeymom17 senin doğumun ne zaman canım bugün benim postuma da yanıt verdin yakın mıyız merak ettim
gk123 minnakannesi08 ben de yarın 38 haftalık oluyorum çarşamba sezaryenim var allah kısmet ederse. Normal beklesem 42ye kadar durur bu kız direk gibi dikili sanki karnımda ne aşağıya inme var ne bişey 😀 göğüs kafesimin altında poposu var bir bastırıyor ne nefes alabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim en başı sağlık ve huzurla kavuşmalarımız olsun 🧿🥰