oznr3434 Elif_p açıkçası benim çevremde hiç böyle cinsiyeti değişen olmadı ben burada karşılaştım ama olabilir tabiki insan yanılabilir diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin 😊 en önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri.
Elif_p oznr3434 ya aslında 12. Haftada biz cok zorladık görsün diye üstüne gittik o da bir sey söyleyeceksem kız ama kesin değil dedi yani tam olarak yanılma oldugu söylenemez ama insan hep acabalarla yasıyor bence doktor kesin demeden fikir vs almamak lazım
oznr3434 Elif_p tabiki doktorun kesin demesi önemli benziyor, olabilir kelimelerini kullanınca bu zaten değişebilir anlamına geliyor.
Ergvn Yusuf2104 bravo :D bana da yüzde 70 kız dedi bakalım tecrübe ne çıkacak :) Şaşırdınız mı değişnce siz
Yusuf2104 Ergvn şok oldum ki kendisine meşale falan yakacağımı alışveriş yapacağımı bile söyledim kalan oranın değişme ihtimali var mı diye bana git git senin ki kesin demişti 🙈
Yusuf2104 Ergvn bugün doğumum var bu arada ama hala etkisindeyim acaba kız mı diye içimde hala bir şey var 😂😂 ortak renkler hep tercih ettim 🙈 ders oldu bana
Ergvn Yusuf2104 aaaa doğum muuu :D maşallah gün gelmiş bileee. Hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah:) 😇
minimonun-annesi Yusuf2104 hayırlı bayramlar o haftalarda neye göre %95 oran verdiler acaba bacak arası ve nuba bakarakmı