Elif_p Yusuf2104 aslında pipiyi görememeleri ilginç yani erkek göstermesi lazım ben de içimden diyorum ki hani. Pipi olsa 12. Haftada görürdü kızım olmasına alıştırdım kendimi
Yusuf2104 Elif_p asıl 12 haftadan sonra pipi oluyor gabila çıkıntı 12 haftadan sonra çıkıyor büyük ihtimalle yani olabiliyor ben dersimi aldım artık 16 haftadan önce cinsiyet tahmini bile doktora yaptırmayı düşünmüyorum 😇
Elif_p Yusuf2104 hadi ya o zaman ben kıza kendimi kaptırmayım desene 😅gerci bizim bebek 1 hafta önde dedi doktor gelişimi o zaman fark eder mi pipi meselesi🤔
Yusuf2104 Elif_p bilemicem o kadarını rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Yusuf2104 Elif_p kız erkek fark etmez hayırlı sağlıklı Salih bir evlat olsun inşallah 🙏🏻 oluyor Muş işte 🥰 bende 12 Mayıs cuma Allah nasip ederse sezeryan günü aldım dualarına bizi de katarsan çok seviniriz ❤️
Yusuf2104 AsyaCngz55 valla bana da kız dddi kıtlama yaptım sonra erkek olduğunu öğrendim şimdi bazen paylaşımcyapıyorum herkes AA kız değilmiydi diyorlar 😁😁 sen yine de çok kaptırma kendini biraz daha bekle hayırlı sağlıklı gelsinler inşallah 🤲🏻🤲🏻
AsyaCngz55 Busel bana 13. Haftada kız dedi. Herkes bu kadar erken kız belli olmaz dedi 😂 inanmadım cinsiyet kutlamasını bile yaptık aldığım şeyleri unisex aldım neyseki ama bilemedim şimdi benim kız da oğlan çıkmasın 😂
Busel AsyaCngz55 hahahaha valla çok yanılma payı oluyormus ama 2 senedir kızlar direk açıyormuş kendini doktorum öyle dedi 🤣 terbiyesiz kıslar😂
oznr3434 Didembyr bende özel takipliyim 12 de doktorum büyük ihtimal kız dedi 16 da kesinleşti kız olduğu. Hastane ilede alakası var cihaz kalitesi vs ama daha çok doktor tecrübesiyle alakalı bence.
Elif_p oznr3434 valla bence erken tahmin yapılmamalı ona baglıyorım hastane memorial yani sıradan bir özelde degildi ama erkek organları bencw geç oluşuyor tahmin erken yapılmamalı
Elif_p oznr3434 evet erkek denince cok değişme olmuyor pipi görünüyor ya o sebeple ama kızdan erkege dönen cok duydum bizzat da tecrübe ettim 😅doktor da kesin dememiştim ben dedi bizim için sağlık önemli ama kızımız vardı erkegi duyunca da sevindik 🤗
oznr3434 Elif_p açıkçası benim çevremde hiç böyle cinsiyeti değişen olmadı ben burada karşılaştım ama olabilir tabiki insan yanılabilir diye düşünüyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin 😊 en önemlisi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeleri.
ikiprensannesi__ Didembyr 12 de devlet 16 da özel 19 da devlet erkek dedi öyle emin oldum detaylida da değişmez herhalde ya 🤣