Mutlulukkk Melekinci ben kisa ve sifir kol aldim. 3 tane uzun kol aldm nolur nolmaz diye. Usumezler inşaallah o sicakta ama bakalm🤭
Kuzuletta Ben askılı zıbın aldım düz beyaz. Çok bunaltıcı oluyor genelde o aylar. Sıcağa da alışsın istemiyorum, üstüne bi müslin örter yatırırım ferah ferah
Aleynamesutdeveci Melekinci bizde pazar günü 19 haftalık olucaz inşallah sezaryen olacağın İçin Ağustos başı diyor doktor bazıları çocuğun kilosu iyi olunca 37 haftalıkken alıyor bakalım
Busemom_3 Merhaba benimde ağustosta doğumum görünüyor ikinci gebeligime dayanarak kısa kol askılı kol mantıklı bebekler ilk doğduğunda dokunmaya kiyamiyorsun uzun kollu zibini giydirmek bana göre sıkıntılı olabiliyor kolunu sokmaya çalışmak falan o yüzden kısa kol üstüne önden çıtçıtlı takım giydirmek hem kolay hem rahatlık oluyor giydirirken 😊
Bebiskosuu Benim Ağustos 13 gözüküyor doğumum uzun kollu tek kat giydiririm ilk bi ay sonrada yavaştan havalar soğuyor kısa bi şey almadım ben İstanbul’da yaşıyorum bu arada hava durumu açısından
Melekinci Aleynamesutdeveci 38 de evet yapiliyor sezeryan. Bende ilk hamilelik sezeryan oldugu icin bu defa da muhtemelen sezeryan olucak
Aleynamesutdeveci Melekinci benim kzım ve oğlum 37 haftalıktı doktor aldığında bakalım bu kaç haftalık olucak 🙏🏻💕
tubimom Melekinci benimde öyle daha çok kollu almayı düşünüyorum o kendine gelene kadar sonbahar olacak
Meleklerininannesii Melekinci benimde 10 Ağustos doğumum Allah’ın izniyle 🙏🏻 genelde ince yazlık tarzı penye tulumlar tercih ediyorum yeni doğmuş olduğu için de vücut hassas olur diye düşündüm 🥰
Merveofs Melekinci uzun kol giydirmistim hep bebekler sıcak ister demişlerdi hep. Ama gündüz tek çıtçıtlı, gece ince patikli pantolon da giydiriyordum
Aecer Melekinci benim de ağustos, 3 uzun kollu zıbın, 6 kısa kollu zıbın aldım ve uzun bir daha almayı düşünmüyorum. Çünkü ilk doğduğunda belki kısa süre uzun giydirilecek sonra kıyafetlerin içine de olsa kısa kollu giydiririm evler sıcak oluyor.
Mom0667 Yenidoğanlar bir süre kendi vücut ısılarını ayarllayamazlarmış diye biliyorum ben hep ince ama uzun şeyler aldım